Anahtar Kelimeler:

DEVLETİN SICAK ELİ

DEVLETİN SICAK ELİ

Yaklaşan kış nedeni ile Kırıkkale'de yaşayan dar gelirli ailelere devletin sıcak yüzü bir kez daha gösterildi. Kırıkkale Valiliği tarafından toplam 4 bin ton kömür dağıtımı gerçekleşti.

Her Yıl Dağıtılıyor
Kırıkkale Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, dar gelirli ailelerin umudu olmaya devam ediyor. Her mevsim ayrı yardımda bulunan vakıf, bu kez kömür dağıttı. Her kış öncesi dağıtımı gerçekleşen kömür yardımı bu yılda geciktirilmeden yapıldı. Kırıkkale Merkezde 4 Bin ton kömür yardımı yapan Kırıkkale Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı, ilçelerle birlikte bu sayıyı 8 Bin 213 tona çıkaracak.

Evlerine Kadar Bırakıyoruz
Konu hakkında açıklama yapan Vakıf Müdürü Murat Kılıç, önceden tespit edilen ve vakıfta kaydı bulunan dar gelirli ailelere kömür yardımında bulundukların söyledi. Kılıç “Sosyal Yardımlaşma Vakfı olarak birçok ailenin imdadına yetişiyoruz. Vakıf olarak elimizden geldiği kadarı ile insanlara yardım ediyoruz” dedi.

Teşekkür Ettiler
Kömür yardımı gerçekleşen ailelerinin kapısına kadar kömürleri götürdüklerini söyleyen Kılıç “Kömürleri mahalle mahalle gezerek dağıtıyoruz. Bu yıl Merkezde 4 Bin ton kömür dağıttık. İlçelerimiz ile birlikte bu sayı 8 Bin’e kadar çıkacak. Her aileye 1 ton yani 40 torba kömür bırakıyoruz” şeklinde konuştu. Vakıf tarafından her yıl ihtiyaçlarının karşılandığını belirten vatandaşlar, yetkililere teşekkür etmeyi ihmal etmediler.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu