Anahtar Kelimeler:

Beni Kurtarın Diye Bağırıp Bayıldı

Beni Kurtarın Diye Bağırıp Bayıldı

Kırıkkale`de 2 yıl önce boşandığı eşinin cezaevinden çıktıktan sonra kendisini sürekli olarak tehdit ettiğini öne süren 25 yaşındaki N.A., yanında çocuğu olduğu halde sokakta koşarak "Beni kurtarın" diye bağırdıktan sonra baygınlık geçirerek yere yığıldı.

Annesini korku dolu gözlerle seyreden 4 yaşındaki kız çocuğu sakinleştirilirken, bir süre sonra kendisine gelen kadın ise eşinden şikayetçi oldu.

Cumhuriyet Meydanı`nda 25 yaşlarındaki N.A. adlı kadın, yanında 4 yaşında kızı olduğu halde koşarak yardım istedikten kısa süre sonra kendisinden geçip, yere yığıldı. Çevrede bulunanlar tarafından yardım edilerek kendisine gelen kadın, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 yıl önce boşandığı eşi Ü.K.`nin 2 ay önce cezaevinden çıktığını sürekli kendisini tehdit ettiğini belirterek, birkaç kez Cumhuriyet Savcılığı`na hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyel başvurduğu halde sonuç alamadığını iddia etti.

Olay yerine gelen polisler tarafından Cumhuriyet Karakolu`na götürülen N.A. adlı kadın, 2 yıl önce boşandığı eşi Ü.K.`den şikayetçi oldu.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli