Anahtar Kelimeler:

SANDIKLISPOR 7 - KIRIKKALESPOR – 0

SANDIKLISPOR 7 - KIRIKKALESPOR – 0

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto Üçüncü Lig Birinci Grup’ta mücadele eden MKE Kırıkkalespor deplasmanda karşıyaştığı Yeni Sandıklı Belediyespor’a 7-0 gibi farklı bir skorla yenilerek tarihindeki en ağır yenilgilerden birisini aldı.

Şimşekler ilk yarıyı 4-0 yenik kapatırken, ikinci yarıda yediği 3 golle sahadan 7-0 yenik ayrılarak hiç beklemediği bir sonuçla Kırıkkale’ye dönüyor.

MKE Kırıkkalespor Yeni Sandıklı Belediyespor ligin dokuzuncu haftasında Sandıklı İlçe Stadı’nda karşılaştı. Maçın başından sonuna kadar sahada hiçbir varlık gösteremeyen Kırmızı Şimşekler, almış oldukları bu sonuçla çok ağır bir mağlubiyetin altına imza atmış oldu. Orta hakemliğini Erdem İren yaptığı maçtı sahada hiçbir varlık gösteremeyen Şimşekler geçen hafta kendi sahasında Gebzespor karşısında aldığı 2-1’lik mağlubiyetin ardından bu kez deplasmanda deyim yerindeyse bozguna uğradı.

Maçın başından sonuna kadar ev sahibi Yeni Sandıklı Belediyespor üstünlüğü altında geçen maçta Kırıkkalespor her iki yarıda tam bir hayal kırıklığı yarattı. Yeni Sandıklıspor maçın ilk yarısını Semih Katip 3, 40, 41 ve Mesut Akşit’in 45. attığı gollerle soyunma odasına 4-0 önde gitti.

İkinci yarıda hemen hemen ilk yarınını kopyası şeklinde geçen maçta moral bozukluğunun da etkisi ile sahada adeta uyurgezer dolaşan futbolcuların isteksiz oyunu karşısında ev sahibi ekip üç gol daha bularak sahadan 7-0 ayrıldı. Ev sahibi ekibin ikinci yarıdaki gollerini 50 ve 67. dakikada Kaan Akar ve 52. dakikada Onur Kahraman’ın attığı üç golle ev sahibi ekip sahadan farklı galip ayrılan taraf oldu.

Bu sonuçla Kırıkkalespor üst üste kazandığı iki haftanın ardından, üst üste iki hafta kaybederek ligin alt sıralarında kendine yer bulurken, ortaya konulan kötü futbol maça gelen az sayıdaki Kırıkkalespor taraftarını büyük hayal kırıklığına uğrattı.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli