Anahtar Kelimeler:

Kırıkkalespor Taraftarlarından Basına Tepki

Kırıkkalespor Taraftarlarından Basına Tepki

Yeni sandıklıspor maçına giden bir grup kırıkkalespor sevdalısı taraftar, dün kırıkkale basının 7-0 ile ilgili yaptığı haberlere ilişkin tepki gösterdi.

Pazar günü deplasmanda Yeni Sandıklıspor’a yenilen ve 7-0 gibi şok bir mağlubiyet alan Kırıkkalespor’a dün Kırıkkale basını geniş yer verirken, atılan başlıklara da Kırıkkalespor taraftarları tepki gösterdi.

Atılan Manşetler Üzücü

Kırıkkalespor’un Facebook Fan sayfasından ‘4hm3t’ kod adlı taraftar grubunun yaptığı açıklamada basın camiası eleştirilirken, Kırıkkalespor 7-0’da yenilse kendilerinin yağmur çamur dinlemeden takımlarını destekleyecekleri şeklinde açıklamada bulundular. İşte o açıklama metni şu şekilde: “Bugün(dün) çoğu internet sitelerinde, gazetelerde manşetlere ilk sayfa olarak attıkları ‘rezil olduk’ haberlerini yazan Kırıkkale basın mensupları hiçbir zaman bizim yaptığımızı yapmayacak galiba. Biz yağmur çamur dinlemeden her deplasmana giderken onlar için oyuncak gibi gelen bu basit haberler artık bizi üzüyor. Kimisi rezil ettiniz. Kimisi buda mı gelecekti başımıza gibi haberlerle neyi yapmaya çalışıyorlar anlamış değiliz. Eğer Kırıkkale sevdalısıysanız o haber manşete düşmez. Yazık Yazık. Kimse üzülmesin ki biz hiç bir zaman yıkılmadık”

Bu Sevda Bitmeyecek

“7 atmasını bilip nasıl sevinip takımın arkasında durduysak, simdi 7 yediğimizde de her zamanki gibi takımın arkasında duracak canı gönülden bir taraftarımız var. Takım yenildi diye maça gelmeyecek adam hiç gelmesin, Zarar bari vermesin. Takım deplasmanda yenerken futbolcudan iyi kimse yoktu. Şimdi yenildiği zaman futbolcunun anasına bacısına söven taraftar bizden değildir. Biz KIRIKKALELİYİZ KIRIKKALESPORLUYUZ. Ne olursa olsun bu takıma sevdamız bitmeyecektir. Şimdi delikanlı Kaleliyim diyen Lüleburgaz maçına gelsin. Göstersin ki desteğini utanacak adamlar utansın. Biz üzerimize düşen görevi sonuna kadar yapalım ve yapacağız da. Ne olursa olsun bu sevdamız hiç bitmeyecek”



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu