Anahtar Kelimeler:

Sahada Olmaması Gereken Durum

Sahada Olmaması Gereken Durum

Birinci Amatör Yahşihanspor ile amatör Kırıkkalespor arasında oynan maçta Yahşihanspor futbolcularının hakeme itiraz edince polis tarafından dayak yediği söylendi.

İlginç Bir Olay

Çevik kuvvet polisinin dövdüğü iddia edilen futbolcular, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi, Kırıkkale Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Tedavi edilen futbolcular, Hürriyet Polis Merkezi`ne giderek suç duyurusunda bulundu. Edinilen bilgilere göre, Fikret Karabudak Stadyumu`nda oynanan maçta Kırıkkalespor amatör takımı Yahşihanspor amatör takımını 2-1 yendi. Maçın ardından Yahşihanspor futbolcuları, hakeme golün haksız yere verdiğini söyleyerek itiraz etmeye başladı. Bu sırada çevik kuvvet polisi biber gaz ile birlikte müdahale etti. Çıkan arbedede yaklaşık 15 futbolcu yaralandı. Yaralanan futbolcular çeşitli hastanelere kaldırıldı. Rapor alan futbolcular Hürriyet Polis Merkezi`ne giderek suç duyurusunda bulundu.

Dayak Olayı

Hakeme itiraz ettiklerinde hiçbir şekilde fiziki güç kullanmadıklarını açıklayan Hüseyin Ateş, "İtirazımız sırasında soyunma odası tünellinde bir anda çevik kuvvet polislerinin cop ve biber gazıyla müdahale ettiler. Kulübün aracına binmemize rağmen bizi araçtan indirmediler ve biber gazı sıkmaya devam ettiler." dedi. Polislerin müdahalelerinin çok şiddetli olduğunu söyleyen Yahşihanspor Teknik Direktörü Çetin Turgut, "Futbolcuların hakeme itiraz hakkı yokmu.? Çevik kuvvet neden ortada bir şey yokken bir anada 15 tane futbolcuma zarar verdi. Futbolcularım kulüp aracına bindikten sonra araç içine gaz sıkıldı. Polis aracın camlarını kırmaya kalktı. Aracın bir ön farını kırdılar." diye konuştu.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu