Anahtar Kelimeler:

Kardeşlik Eli Uzatıldı

Kardeşlik Eli Uzatıldı

Van`da meydana gelen depremde evleri yıkılan ve çadırlarda yaşamak zorunda kalan Vanlı çocuklara Kırıkkale`nin Bahşılı ilçesinde yaşayan çocuklardan kardeş eli uzandı

Yardım Çalışması

Atatürk ilköğretim okulu öğrencilerinden Sümeyye Mercan`ın okul idaresinin izniyle düzenlediği çocuk giysileri toplama kampanyasında toplanan bir araç dolusu giysi, 5 öğrenci ve müdür yardımcısı Süleyman Keleşoğlu nezaretinde Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı`ndaki Kızılay çadırında bekleyen Türk Kızılayı Kırıkkale Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan`a teslim edildi.

Bilgi Verildi

Öğrencilerin desteğinden etkilendiğini belirten Kaplanhan, şunları söyledi: "Birkaç gün önce başlattığımız temiz giysi kampanyasına öğrenci kardeşlerimizin de destek vermesi, çok anlamlı. Kendi imkanlarıyla giysi toplayarak, oradaki kardeşlerine yalnız olmadıklarını gösterdiler. Bizler de toplanan bu giysileri, deprem bölgesine ulaştıracağız. Bu duyarlı davranışınızdan hepinize ne kadar teşekkür etsek azdır."

Kampanya Bilgisi

Kampanyayı düzenleyen Sümeyye Mercan ise, "Okulumuzda başlattığımız `Bir El de Siz Uzatın` kampanyasına büyük destek aldık. Biz burada ikinci, üçüncü kıyafetlerimizi giyerken, Van`da soğuktan titreyen kardeşlerimizi yalnız bırakamazdık. Onun için bu kampanyayı düzenledik. Bize destek veren müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz" diye konuştu.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı