Anahtar Kelimeler:

İdeal Bakıcı Anneler

İdeal Bakıcı Anneler

Vali Güner, projeye katılan dernek üyelerine sertifika vererek, kendilerini kutladı.

Avrupa Projesi kapsamında Yağmur Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin gerekleştirdiği ‘İdeal bakıcı anne’ projesine Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner’den destek geldi.

Tören Yapıldı

Yağmur Eğitim Gönüllüleri Derneği Binası’nda yapılan törende üyeler, projeyi diğer insanlarla paylaşabilmek için sevgi evlerinde çalışmak istemelerini söylemeleri üzerine Güner, gereken desteği verecekleri sözünü verdi. İnsanların faydalanması için Valilik binası içinde proje destekleme ofisi kurdurduğunu açıklayan Vali Güner, ister kamu, ister ferdi, isterse şirket olarak ücretsiz proje geliştirebileceklerini söyledi.

Paylaşmak Gerekir

Kırıkkale’ye daha iyi bir gelecek sağlamak için değişik projeler uygulamaya geçirildiğini açıklayan Güner, “Yapılacak en güzel işi paylaşmak gerekir. Yapılan işler her zaman kıymetlidir. Bunu yaptıktan sonra kasaya koymanın bir anlamı olmaz. İnsanlarla bunu paylaşmasını bilmeliyiz.” dedi. Alan el veren elde üstündür atasözünü hatırlatan Güner, “Hep veren el olmak için çaba sarf etmeliyiz. Veren el her zaman varlığını sürdürür. Mevlana gibi ‘Ne olursan ol yine gel’ sözünü kendimize gaye edinmeliyiz.” diye konuştu.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli