Anahtar Kelimeler:

Vedat Coke Kazada Öldü

Vedat Coke Kazada Öldü

Kırıkkale`de meydana gelen iki ayrı kazada 6 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Kazalarda, 5 kişi olay yerinde, 1 kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ölenlerden birisi Kırıkkaleli yerel sanatçı Vedat Coke

Olay Yerinde Öldüler

İlk kaza Kırıkkale-Keskin karayolunda Cankurtaran köyü yakınlarında sürücülerinin kimlikleri henüz belirlenemeyen 34 AT 0338 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen 06 ZOJ 79 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi. Çapmanın etkisiyle otomobilde bulunan Vedat Çöke ve Mustafa Turan Güngör, Reyhan Karadağ ile minibüste bulunan ismi belirlenemeyen bir kişi olay yerinde öldü, Emine Topçu ise kaldırıldığı Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`nde hayatını kaybetti. İki aracın da hurdaya döndüğü kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Korkunç Kaza

Yaralılardan Rukiye Topçu, Abdullah Topçu ve henüz kimliği belirlenemeyen 1 kişi, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`ne Abdullah Topçu ve Mustafa Topçu Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`nde kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde hayatını kaybeden 5 kişinin cesedi Keskin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ve polis çevrede güvenlik tedbiri aldı. Kazada ölen ancak henüz isimleri belirlenemeyen kişilerin kimlik belirleme çalışmaları ve kazayla ilgili soruşturma sürüyor. İkinci kaza Kırıkkale-Samsun karayolunda meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç şarampole yuvarlandı. Kazada yaralanan Güler Aslan ve Ethem Aslan Kırıkkale Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı