Anahtar Kelimeler:

11.11.11 Kırıkkale'ye Mutluluk Getirecek Mi ?

11.11.11 Kırıkkale

Her yıl yaşanan numeroloji takipçilerinin günü bu yılda On Bir Kasım İki Bin On Bir tarihine dek geldi.Geçen yıl ki 10.10.10′dan sonra doğa üstü olayların olmamasına rağmen bu yılda dünyada ve Türkiye de insanlar doğa üstü yaşanacak olaylar bekliyorlar.

Tarih bakımından bu özel günde insanlar nikâh ve doğum gibi günlerini isteyerek 11.11.2011 tarihine aldılar.  Nikâh konusunda Kırıkkale Haber muhabirimiz Kırıkkale Belediyesinden bilgi almaya gitti. Aldığı bilgilere göre insanlar bu özel günde evlenebilmek için aylar öncesinden nikâh günü almış ve bugün Kırıkkale de bir nikâh patlamasının olduğunu belirtmişler. Devlet hastanesinden alınan bilgilere göre insanlar çocuklarının doğum tarihinin 11.11.11 olmasını istediklerinden dolayı sezaryen ile çocuklarını dünyaya getirmeyi seçmişler. Bu 11.11.11 çılgınlığı dünyada da etkisini göstermekte. Güney Kore de doğumu yaklaşan anneler çocuklarını bu özel günde dünyaya getirmek için hastaneleri doldurup taşırdılar.

 İşte Kırıkkale halkının bu özel gün için verdiği cevaplar…

– Güzel bir gün unutulması zor bir tarih özellikle özel günler için.

 –  Valla işin aslına bakarsanız bugün sıkıcı geçecek gibi , niye derseniz 11.11′den ne beklersiniz ki ?

– Bence bu tarihten dolayı kim ne yaşarsa unutmayacak.

– Yine yalnızlık değişen hiç bir şey yok.

– Güzel bir gün.

– Tarih 11.11.11 , yalnız o kadar birin arasında öyle BİRİ eksik ki hiç sormayın….

– Tarihin güzelliğine bak 11.11.2011

Sizde bu özel gün hakkında neler olacak , neler bitecek , bugün evlenmek isteyen insanların ortak düşüncesi gibi bugün evlenecek insanlar ömür boyu mutlu kalacaklar mı dileklerinizi aşağıya yorum bırakarak iletebilirsiniz.

 



  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 25.3 ° / 17.8 ° Güneşli