Anahtar Kelimeler:

Cezalı Duruma Düşmeyin

Cezalı Duruma Düşmeyin

Emlak Vergisi İçin Uyarı

 

Kırıkkale Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürü Yusuf Varışlı, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi`ni ay sonuna kadar ödemeyen vatandaşların cezalı duruma düşeceğini söyledi.

 

Varışlı Uyardı

Kırıkkale Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürü Yusuf Varışlı, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi`ni ay sonuna kadar ödemeyen vatandaşların cezalı duruma düşeceğini söyledi. Varışlı, "Vatandaşların mağdur olmamaları için ay sonu Cumartesi ve Pazar günleri belediyedeki bütün veznelerimiz hafta sonu da açık olacak. Vatandaşlarımız borçlarını ödemez ise cezalı duruma düşecekler." dedi.

 

Vergi Uyarısı

Vergisini yatırmak isteyen vatandaşlara her türlü kolaylığın sağlandığını belirten Varışlı, "Emlak servisimizi ve veznelerimizi tamamen yeniledik. Vatandaşlarımız bundan böyle borçlarını banka yoluyla kredi kartıyla ödeyebilecek. Ayrıca ay sonu cumartesi ve pazar günleri belediye içerisindeki veznemiz açık olacak." dedi.

 

Ceza Uygulanacak

Vadesi geçmiş borçların ödenmesi gerektiğini belirten Müdür Varışlı, "Borçlarını ödemeyen vergi mükelleflerine ödenmeyen vergilerin tahsili için belediyemizce 6183 Sayılı Amme Alacakları Tahsili Usulü Hakkındaki Kanunu`nun ilgili hükümlerine istinaden icra takibi başlatılacak. Mal kayıtlarına ve banka hesaplarına haciz şerhi gibi yaptırımlar uygulanacak. Ardından cebren tahsilat yoluna gidilecek." diyerek vatandaşların mağdur olmamalarını istedi.



  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.5 ° / 16.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı