Anahtar Kelimeler:

KIRATLI'NIN KIRIKKALE PLANI

KIRATLI

AK Parti’nin bu dönem listeye koymadığı Turan Kıratlı, Kırıkkale’den kopmuyor. Kırıkkale’ye hizmet etmeye devam ettiğini söylüyor ancak hesabı başka…

 

BİRİNCİ PLANI

Turan Kıratlı’nın belediye başkanlığı, olmazsa yeniden milletvikili adaylığı için Kırıkkale’ye gelip gittiği söyleniyor. Kırıkkale’de bir hesabı olduğu belli. Ancak bunu açık etmemeye çalışıyor. Fakat iki ayrı planı olduğu da biliniyor. Bunun ilki olabilirse belediye başkan adayı olmak. Olmazsa veliahtı olarak gösterilen Orhan Aytekin’i aday yaptırabilmek. Ancak, mevcut şartlarda ve Beşir Atalay burada olduğu sürece ikisinin de başkan adayı olmasına olası gözüyle bile bakılmıyor.

 

İKİNCİ PLANI

Kıratlı’nın diğer hesabı ise yeniden milletvekili adayı olabilmek. Bu hesap için de sürekli Kırıkkale’ye gelip gidiyor. Ancak bu hesabın da olmayacağına kesin gözüyle bakılıyor. Nedeni ise hem Kıratlı’nın Kırıkkale’de pek çok spekülatif iddiaya konu olması ve hem de Beşir Atalay. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın Kıratlı’yı istemediği söyleniyor. Bunun en somut örneği de Kıratlı’nın listeye girememiş olması.

 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli