Anahtar Kelimeler:

BİRAZ GERÇEKÇİ OLUN!

BİRAZ GERÇEKÇİ OLUN!

Şehit haberlerinin geldiği günlerde toplanan TSO ve STK’lar, günü kurtaran açıklamalarda bulunuyorlardı. Gerekirse Diyarbakır’a gidip tepki eylemi yapacaklarını ifade ediyorlardı. Ne Diyarbakır’a gittiler, ne de Van’a yardım yaptılar…

 

 

HİÇBİR ŞEY YAPMADILAR

8 şehit verdiğimiz günün ertesinde TSO’da bir araya gelen başta TSO yönetimi olmak üzere Kırıkkale’deki bazı STK’lar, “Artık terörün bitmesini istiyoruz. Bunun için gerekirse Diyarbakır’a gider, orada tepki eylemi yaparız” diyorlardı. Fakat bu açıklamalar çabuk unutuldu ve unutturuldu. 8 şehidin ve o açıklamaların ardından 24 şehit daha verdik. Ama STK’lar ne tepki eylemine katıldı, ne kınama ilanı verdi ve ne de Diyarbakır’a gidip eylem yaptı.

 

GÜNÜ KURTARIYORLAR

Hatta 24 şehidin ardından Van depremi yaşandı, çoluk çocuk herkes Van’a yardım yaptı, ne TSO ne de o günkü STK’lar yardımda bulunmadı. Yardım çağrılarına katılmadı ve kılını bile kıpırdatmadı. Uzun zamandır TSO başta olmak üzere Kırıkkale’deki bazı STK’lar kış uykusundalar adeta. Günü kurtarmaya yönelik çalışmalar yapıyor, başkanları ise koltuğunu muhafaza etmeye çalışıyor. İşte bu durum kamuoyunun tepkisini çekiyor.

 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli