Anahtar Kelimeler:

BİSİKLET İSTEDİLER VE ALDILAR

BİSİKLET İSTEDİLER VE ALDILAR

Başbakan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, Kurban Bayramı`nda ziyaret ettiği Kırıkkale Çocuk Yuvası`nda barınan çocukların bisiklet talebini yerine getirdi.

 

VALİ BİSİKLETLERİ VERDİ

Başbakan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, Kurban Bayramı`nda ziyaret ettiği Kırıkkale Çocuk Yuvası`nda barınan çocukların bisiklet talebini yerine getirdi. Atalay`ın girişimleri sonucu Kırıkkale Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`nda alınan 12 bisiklet, Vali Hakan Yusuf Güner tarafından çocuklara teslim edildi. Talep ettikleri bisikletlerine kavuşan yuva çocukları Bayram sevinci yaşadı. Vali Güner`den aldıkları bisikletlere sevinerek binen çocuklar, yıllardan bu yana bisikletleri olmasını ve binmeyi hayal ettiklerini anlatırken, çok mutlu olduklarını söyledi.

 

MUTLU OLDULAR

Çocuklar, yurt bahçesinde tur attı. Vali Güner ise Bakan Atalay`ın verdiği sözü yerine getirip, çocuklara bisikletleri teslim ederken yaptığı konuşmada, şöyle dedi Bayramda çocuk yuvasını ziyaret eden Başbakan Yardımcımız Beşir Atalay`dan çocuklarımız bir bisiklet istemişti, 12 bisiklet aldık. Bu bisikletlerden 6-13 yaş grubu kız-erkek çocuklarımızın tümü yararlanacak. Bisikletle bahçe dışına çıkmayı kesinlikle yasaklıyorum. Boş zamanınızda yuva yetkililerinin izni doğrultusunda bisikletlere bineceksiniz. Sosyal hizmetler dendiğinde akla ne geliyorsa, onun en iyisini yapıp, çocuk, yaşlı ve kadınlarımız için en iyisini yapmak.

 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli