Anahtar Kelimeler:

KIRIKKALE 3 PUANI KAPTI

KIRIKKALE 3 PUANI KAPTI

Kırıkkalespor kendi sahasında konuk ettiği A. Sebatspor’u 3 golle geçerek 3 puan kazandı.

 

ÜSTÜN OYNADIK

Karşılaşmaya tutuk başlayan Kırıkkalespor, ilk dakikadan itibaren stresli ve heyecanlı olmaları nedeniyle pas hataları yaptı. Bunu iyi değerlendiren konuk ekip, ilk 15 dakikada daha iyi organize olarak oyunu kontrolü altında tutmayı başardı. Oyunda dengeyi kuran, sağlı sollu ataklarla pozisyon üretmeye çalışan ekibimiz, özellikle sağ kanattan Orhangazi ile rakip kalede tehlikeler yarattı.

 

RAHAT BİR MAÇTI

Karşılaşmanın 15. dakikasından sonra topu orta sahadan kanatlara taşıyan, pozisyonlar üreten ekibimizde, ilk 45 dakikada Orhangazi’in 7 ve 16. dakikalardaki sert şutlarına direkler geçit vermedi. Yine bu futbolcunun 35 ve 38. dakikalarda yakaladığı yüzde yüz net gol pozisyonlarını da konuk takım kalecisi Mehmet önleyerek, takımını rahatlattı.

 

İKİNCİ YARI

Maçın ikinci devresine daha atak başlayan Kırıkkalespor, başlama düdüğü ile rakip kalede tehlikeli oldu. Karşılaşmanın 48. dakikasında aradığı golü Biray ile bulan Kııkkalespor, golden sonra rahatlayarak oyun hakimiyetini ele geçirdi. Karşılaşmanın 65. dakikasında sahanın başarılı futbolcusu Orhangazi’nin mükemmel ara pasını iyi değerlendiren Biray, takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti: 2-0

 

ÜÇ GOLLE GEÇTİK

Bu golden sonra Kırıkkalespor, rakip ceza alanı içinde atak üstüne atak geliştirdi. Maçın 80. dakikasında sahanın yıldızı Orhangazi plase bir vuruş ile skoru 3-0 yaptı. Kalan 10 dakikada ekibimiz adeta gol kaçırma yarışına girdi. Abdullah, Orhangazi, Giray’la yüzde yüzlük gol pozisyonlarını değerlendiremeyen takımımız, iki haftalık aradan sonra tekrar galibiyete ulaştı.

 

KİMSE GELMEDİ

Kırıkkalespor’un A. Sebat maçına ilgi oldukça azdı. Maç boyunca protokol koltukları tamamen boştu. Protokolden maçı izlemeye kimse gelmemişti. Yönetimin ilgisi de azdı. Maça taraftar ilgisinin de az olduğu gözlendi. Takım kendi başına sahaya çıktı ve maçı kazandı.



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli