Anahtar Kelimeler: ‘Artık düzen değişmeli’

‘Artık bu düzen değişmeli’

‘Artık bu düzen değişmeli’

Keskin’den mesaj verdi

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, önceki gün Keskin ilçesinde ziyaretlerde bulundu ve önemli açıklamalar yapmalı

 

KESKİN İLÇESİNE ZİYARET

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, önceki gün Keskin ilçesinde ziyaretlerde bulundu ve önemli açıklamalar yapmalı. İlçede esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek görüşmeler yapan Altınışık, iletilen sorunlara yönelik partisinin çözüm önerilerini anlattı. Esnafın ve vatandaşların, sorun ve sıkıntılarını çok iyi bildiklerini bu düzenin de artık değişmesi gerektiğine dikkat çeken Altınışık, “Keskin'de esnaf ve vatandaşlarımızı ziyarette bulunarak memleketimizin gündemine dair güncel sorunlarına çözüm önerilerimizi belirttik. 

 

MİLLET DERT YANDI

''Artık bu düzen değişmeli'' diyen milletimizin güveni ve teveccühü ile memleketimize güneş doğacak. Her şey memleketimiz için” dedi. Altınışık’a ziyaretlerinde ilginin yüksek olduğu gözlendi. Altınışık her gittiği yerde vatandaşlar ve esnaflarla tek tek sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi, not aldı, çözüm önerileri konusunda da bilgiler verdi. Esnaf ve vatandaşlar hemen her konuda Altınışık’a dert yandı ve sorunların çözülmesini istedi. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu