Artık ampul tek faz yanıyor!”

 Artık ampul tek faz yanıyor!”

Artık ampul tek faz yanıyor!”

MHP adaylarından seri ziyaretler

İlçe ve beldelerde kucaklaşma yaşandı

Vatandaşın ilgisi büyük

Belde belediyeleri yeniden açılacak”

Milliyetçi Hareket Partisi adayları bazı ilçe ve beldelere setim ziyaretinde bulundular. Delice, Çerikli, Koçubaba ve Büyük Yağlı ziyaret edildi. 

İlçe ve belde ziyaretleri

MHP adayları Halil Öztürk, Seyit Ahmet Göçer ve Merih Karayol, ilçe ve beldelere seçim gezisinde bulundu. Önceki gün Delice ilçesine giden adaylar, ilçede Pazar yerini gezerek esnaflar ve vatandaşlarla görüştüler. Adaylara ilginin bir hayli yüksek olduğu gözlendi. Ziyarete İl Başkanı Erdal Baloğlu da katıldı. Ziyaretler konusunda bilgi veren MHP adayı Halil Öztürk, İlçe ve beldelerimizi dolaşmayı sürdürüyoruz. Çok büyük bir ilgi ve sevgi var. Esnaf ve vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Sıkıntılı haldeler ve sıkıntılarını bizlere iletiyorlar” dedi.

Beldeler sahipsiz kalmış

Koçubaba türbesine de giden adaylar burada dua ettiler. Öztürk, Koçubaba Türbesini ziyaret ederek dua ettik. Koçubabalı hemşehrilerimizin dertlerini dinleyip seçilmemiz halinde derman olacağımıza söz verdik” dedi. Büyükyağlı ziyareti için açıklama yapan Öztürk, Büyükyağlı beldemizi ziyaret ederek destek istedik, sorunları dinledik. Manzara çok kötüydü. Her yer gibi burası da ihmal edilmiş. Belediye kapatılmış ve muhtarlık olarak kullanılıyor. Camları kırık, duvarları boyasız ve bakımsız. Yollar daha kötü. İktidar çaresiz bırakmış” diyerek beldedeki durumu anlattı.

Ampul tek faz yanıyor!

Bu konuda açıklamalar yapan Öztürk, İktidarımızda belediyeler yeniden açılacak ve yollar yapılacaktır. Sizleri çaresiz bırakmayacağız. Sözümüz senettir kıymetli hemşehrilerim” dedi. Çerikli ziyareti konusunda bilgi veren Öztürk, Çerikli`de vatandaşlarımız pahalılıktan dert yandı. AKP iktidarında öksüz bırakıldıklarını ifade etti. Her şey iktidarımızda sizler için. Az kaldı ampul tek faz yanıyor, 7 Haziranda sandıkta patlayacak ve kurtulacağız” diye konuştu

Ocak'lı gençler and içti

Delice ziyareti konusunda bilgi veren Öztürk, Delice AKP iktidarında hizmet alamamış, verilen sözler tutulmamış, hemşehrilerimiz şikayetçi. MHP iktidarını özlemle bekliyorlar. Az kaldı sabredin geliyoruz” dedi. Öztürk, şehir merkezinde de ziyaretlerini sürdürdü ve bu konuda, Kırıkkale `de sıkılmadık el, alınmadık gönül bırakmayacağız. Kırıkkale bizimle el ele gönül gönüle yürüyor” dedi. Seçim bürosuna ziyaretçi akını ise devam ediyor. Önceki gün Ülkü Ocakları'ndan gelen bir gurup genç sloganlar atarak destek verdi. Öztürk, Ülkü Ocaklı kardeşlerimiz Kırıkkale`de MHP`yi 1. Parti yapmaya and içti. Teşekkürler” dedi. Öztürk, önceki gün Yahşihan'da bir sohbete katıldı ve sohbette Türklük duygusunun işlendiğini belirterek, Türklük duygusu varlığımızı şereflendiriyor. Türklüğün ayaklar altına alınamayacağı vurgusu sohbetimizin konusuydu” dedi.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli