Anahtar Kelimeler: Asılsız çağrı uyarısı

Asılsız çağrı uyarısı

Asılsız çağrı uyarısı

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, 112 Günü münasebetiyle 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti. Sezer, 112 Acil Çağrı Merkezi personelinin günlerini kutlayarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

112’DE İNCELEME YAPTI

Pandemi döneminde fedakarca ve özveriyle görev yapan tüm personele teşekkür eden Vali Sezer, 112 Acil Çağrı Merkezi personelinin günlerini kutlayarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Merkez Müdürü Muhammet Ali Tekinay’dan bilgiler alan Sezer, vatandaşları asılsız çağrılar konusunda bilinçli davranması gerektiğini ve bu konuda hassasiyet daha hassasiyet göstermeleri temennisinde bulundu.

ÇAĞRI UYARISI YAPTI

Çağrı merkezinin kuruluşu ve bugüne kadarki çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Müdür Tekinay, vatandaşların modern dünyanın hizmet standartlarına uygun acil yardım hizmetlerinden yararlanabilmesini sağlamak amacıyla İçişleri Bakanlığının Koordinatörlüğü ve Valiliğin sorumluluğunda kurumlara hızlı, kolay ve etkin ulaşımı sağlamak amacıyla 112 Tek Acil Çağrı Numarası Projesinin hizmete sunulduğunu söyledi. Tekinay, 112 Acil Çağrı numarasının farkındalığını artırmak amacıyla da 11 Şubat’ın ‘Avrupa 112 Günü’ olarak kutlanmaya başlandığını ifade etti.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli