Anahtar Kelimeler: Asker eşleriyle buluştu

Asker eşleriyle buluştu

Asker eşleriyle buluştu

Asker eşleriyle buluştu

 

Kırıkkale´nin sevilen ve sayılan, Türkiye´de Kırıkkale´nin ismini duyuran Diş Hekimi Murat Öztürk, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale Şubesi Kadın Kolları üyeleriyle bir araya geldi.

FEDAKARLIKTA BULUNMAKTIR

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale Şubesi Kadın Kolları üyeleriyle kahvaltıda bir araya gelen Diş Hekimi Diş Hekimi Murat Öztürk, "Şüphesiz asker eşi olmak; en zor mesleklerden birini seçmiş kişilerin emektar yol arkadaşlığını yapmaktır. Gerekirse kendi hayatını bir kenara bırakıp, sevdiğin insan için birçok fedakarlıkta bulunmaktır."dedi.  Sözlerine devam eden Öztürk, "Bu yol arkadaşlığı ise; zorluklarla dolu ama içinde bir sürü mutluluk da barındıran bir göreve adım atmak demektir. Eşinize destek olacağınız, birçok şeyden fedakarlıkta bulunacağınız tam anlamıyla adanmışlık gerektiren bir yoldur bu. Birçok yüke göğüs germeyi göze aldıkları bu hayat; sevdiklerine duydukları aşk kadar cesaret de ister. Bir askerin eşi olduğunuzda mesleğiniz ne olursa olsun eşinizin sahip olduğu görevi, rütbeyi siz de üstelenir hayatınızı buna göre şekillendirirsiniz. Sevdiğiniz sık sık göreve gittiği için yüreğinizde bitmek bilmeyen bir hasret ile yaşadınız. En zor kısmı da veda anlarıdır. Uzakta olsa da sesini bile duyabilmek size yeter, iyi olduğunu bilince içiniz ferahlar. Kısacık sürelerle yaptığınız bu konuşmalarsa en büyük dayanağınızdır."

EN İYİ SİZ BİLİRSİNİZ

Öztürk, "Askerler hakkında çıkan her haberde yüreğiniz ağzınıza gelir, şehit haberlerindeyse o askerin ailesi kadar sizin de içiniz yanar. Sadece sevdiğiniz için değil her gece her an tüm askerler ve aileleri için dua edersiniz. Güçlü olabilmek, bütün endişelerini bir yana bırakarak hayatına devam etmeye çalışmak ne demek en iyi siz bilirsiniz. Akşam yemeği saati, mesai saati gibi kavramlar sizin hayatınızda yoktur. Çünkü görevin ne zaman biteceği ya da tekrar çağıracağı belli olmadı. Akşam yemeği saati, mesai saati gibi kavramlar sizin hayatınızda yoktur çünkü görevin ne zaman biteceği ya da tekrar çağıracağı belli olmaz. Özetle planlı yaşamayı unutursunuz ancak beraber geçirdiğiniz anlar daha da değerli odu. Eşiniz asker disiplini ile yaşamaya alıştığı için zamanla siz de ona ayak uydurursunuz. Çocuğunuz sık sık okul değiştirir ya da evladınızı daha önce adını bile duymadığınız bir yerde dünyaya getirirsiniz, siz de çalışıyorsanız eşinizin tayin yerine göre görev yerinizi ayarlamaya çalıştınız.  Ama bunlardan asla şikayet etmezsiniz çünkü sizin için önemli olan sevdiğinizin yanında olmaktır. 

GÜZEL BİR PROGRAM OLDU

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale Şubesi Başkanı Yusuf Erdoğan, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale Şubesi Kadın Kolları Başkanı Hacer Tanrıverdi, Murat Öztürk Zayıflama Merkezi Müdürü Diyetisyen Rabia Karaca ve Yeni açılacak Murat Öztürk Gülesnan Diş Polikliniği Başhekimi Haşim Korkut birer konuşma yaptılar. Konuşmalarda yapılan programın özelliği konuşuldu.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false