Anahtar Kelimeler: Astronot kurtaracak ?

Astronot mu kurtaracak seni?

Astronot mu kurtaracak seni?

Bütün umudun bu mu?

Su sorununu da çözer mi?

 

Bu ne rezalet kardeşim!

 

Yeter artık ama…!

 

Türkiye’nin ilk astronotu olarak tanıtılan ilk uzay turisti Alper Gezeravcı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır’ın Kırıkkale’ye gelerek üniversite öğrencileri ile bir araya geleceği öğrenildi. 

 

DUYURU YAPILDI

Haber şu şekilde duyurulurken, “Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, Kırıkkale Üniversitesi’ni ziyaret edecek. 26 Mart Salı (yarın) Kırıkkale’ye gelecek olan Bakan Kacır ve Gezeravcı öğrencilerle buluşacak. Ziyarette Gezeravcı, uzay yolculuğu hakkında öğrencilere deneyimlerini anlatacak. Gezeravcı ve Bakan Kacır, Kırıkkale’de Kırıkkale Üniversitesi, Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi ve Organize Sanayi Bölgesini ziyaret edecek” aslında ilk uzay turistimizin yerel seçimlerde Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya destek olması amaçlanıyor. 

 

SUYA ÇÖZÜM OLACAK MI?

Ancak Kırıkkale kamuoyu, durumu gayet iyi bildiği için “Türkiye’nin ilk astronotu olarak tanıtılan Gezeravcı herkesin de gayet iyi bildiği gibi dünyanın en pahalı uzay turistidir. Kırıkkale’ye getirilerek Saygılı’ya destek olması amaçlanıyor. Peki bu uzay turisti su sorununa çözüm olacak mı? Alt yapıya çare bulacak mı? Kirli, pis kokan şehre ne gibi bir çözüm önerisinde bulunacak?” diyor. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı