Anahtar Kelimeler: Atalay Kırıkkale geldi

Atalay Kırıkkale´ye geldi

Atalay Kırıkkale´ye geldi

Atalay Kırıkkale´ye geldi

 

Ziyaretlerde bulundu

Birtakım ziyaret ve incelemeler için Kırıkkale´ye gelen eski Başbakan Yardımcısı ve Milli Eğitim Komisyonu Başkanı Beşir Atalay Cuma Namazını Nur camiinde kılmasının ardından isminin veriliği İmim Hatip Lisesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Atalay burada yaptığı açıklamada, ?Kırıkkale için gerekli çalışmaları yaptık ve en iyi hizmet için çalışıyoruz? dedi.

EN İYİ HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Eski Başbakan Yardımcısı Milli Eğitim Komisyonu Başkanı Beşir Atalay Memleketi Kırıkkale´yi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.  Atalay Kırıkkale ziyaretinde ilk olarak Nur Camini ziyaret ederek burada Cum namazını kıldı. Atalay nur caminin ardından ise isminin verildiği imam hatip lisesini ziyaret ederek okul hakkında bilgi aldı. Atalay okul ziyaretinde okul müdürü tarafından karşılandı.

SILA-İ RAHİM ÖNEMLİ

Atalay ziyarette yaptığı konuşmada,  okulun yapılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Atalay, ? Kırıkkale´ye yapılan ilk imam hatip okulunu hatırlıyorum. Kırıkkale´de vekillik yaptığım dönemde bende yenin imim hatip için adımlar attım.  Merkezdeki imam hatip lisesinde yapılacak arkadaşlar isimle ilgilendi önemli olan hayırlı işler yapmak kendi ilimde sılamda ismin olması da benim içinde bir işarettir esas olan iyi eğitim görecek iyi gençler yetişmesidir? ifadelerini kulandı.

VALİLİK HAFTAYA AÇILACAK

Atalay yaptığı konuşmada, ?Kırıkkale´de görev yaptığımı vekil olduğum dönemde hayırlı işler için çalıştıkları söyleyen Atalay, ?Nur Cami gecen yıl açıldı. Orası şehrin merkezi olmuş durumda bunu görmekten memnun oldum valilik taşındı 89 yılında vilayet olduk ama valilik binamız yoktu bunun için gerekli adım atılarak yapımı tamamlandı birçok il müdürlüğü orada haftaya da açılış yapacağız? şeklinde konuştu

BÜYÜK EMEKLERİ VAR

Atalay, ?Bunların hepsi ildeki çalışmalarla oluyor belediyemiz iki yıl uğraşarak arazilerini aldı ve gerekli çalışmalar başladı bütün bunların hazırlıkları yapıldı inşallah zaman içinde gerçekleşecek ve daha güzel şehir olacak valimiz belediye başkanımız büyük emeği var. Kırıkkale benim sılamdır, bu okulun her ihtiyacı iyi karşılanacak eksiği olsun istemiyoruz yurdundan, spor salonu dersliklerine kadar hiçbir eksik olmayacak? diye konuştu.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı