Anahtar Kelimeler: Atalay muamması

Atalay muamması!

Atalay muamması!

Atalay muamması!

Üst kurul mu karar verecek?

Atalay beklemede mi?

AKP, 1 Kasım seçimleri nedeniyle adaylık müracaatlarını Perşembe günü bitirdi. Atalay´ın Kırıkkale için müracaat ettiği öne sürülmüştü ancak Atalay ve bazı isimlerin adaylıklarına üst kurulun karar vereceği öğrenildi.

ÜST KURUL KARARI

AK Parti´de seçim hazırlıkları sürüyor. Başvurular Perşembe günü sona erdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay´ın yine Kırıkkale için müracaat ettiği bildirilmişti. Bu gelişme Kırıkkale´de AK Parti birinci sıra adayının belli olduğu şeklinde yorumlandı. Muhalefet partileri de adeta bayram etti. Fakat aralarında Atalay´ın da yer aldığı bazı isimlerin adaylıklarına partinin üst kurulunun karar vereceği öne sürüldü.

BAZI İSİMLER BEKLEMEDE

Üç döneme takıldığı için 7 Haziran´da listeye giremeyen 70 isimden 30´u müracaat etti. Aralarında Bülent Arınç, Cemil Çiçek, Beşir Atalay´ın olduğu isimler ise ?Üst Kurul karar versin´ diyerek başvuru yapmadı. Bu gelişme Kırıkkale´de birkaç gündür esen havayı değiştirecek gibi görünüyor. Ancak bu konuda da net bir bilgi yok. Konunun önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.



harbiikeskinliiii
7.09.2015 09:40:02
kırıkkaleden aday olursan ak parti 1 i zor çıkarır.sen git ankaradan falan ol.vallahi vermem.abdullah çalışsın köksal köksalsın.kimse kusura bakmasın.öztürk acar gibi ikik keskinli olursa oy veririz.hele sen hiç aday olma onca şehitten sonra.kırıkkaleye gelme bile.bu defter kapandı.hep sizin yanlış politikalarınızın eseri bu ülke.bu gazeteye dev ilan veren hırsız sungur gibilerinin eseri bu gelinen nokta.şehitlerin vebali size ait.oy istiyorsanız.can köksal Atalay mide bulandırıyor.başka olursa amenna o da ülke için.yoksa değmezsiniz.hele sungur vallahi bunların hırsızlığına tepki oyunuz düştü hala göremiyormusunuz.lanet olsun cebini ülkeye tercih edenlere.köksallar baba bir yerde oğul bir yerde sgk ya kadar meclise kadar köksalmış.oy zamanı akla gelen keskinli bir tane idareci yok.yuh

  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı