Anahtar Kelimeler: Atalay manidar eleştiri

Atalay´dan manidar eleştiri

Atalay´dan manidar eleştiri

Atalay´dan manidar eleştiri

Arınç için neler söyledi?

Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç´ın, AK Parti 5. Olağan Kongresi öncesi, dün Ankara´yı bir anda hareketlendiren "AK Parti´nin kuruluşunda ´biz´dik, şimdi ´ben´ olduk" açıklamasının ardından AK Parti kanadından ilk açıklama Parti Sözcüsü Beşir Atalay´dan geldi.

AÇIKLAMADA BULUNDU

Ak Parti kongresinin düzenlendiği Ankara Arena Spor Salonu´nda CNN Türk´e konuşan Atalay, Bülent Arınç´ın çok konuşulan açıklaması için "Her şeyi tolere ederiz kendi içimizde. Bülent Bey´in ifadelerini tartışmak istemem. Bülent Bey benim kardeş gibi bir arkadaşım. Üniversiteye başladığımda ilk tanıdığım kişilerden biri Bülent´tir. Sonra kader siyasette bir araya getirdi. Bülent Bey benim için bir değerdir. ?Biz´den ?bana´ kayış filan çok abartılı bir şey değildir. Siyasette müthiş bir rekabet vardır. Herkes ben yarış vardır." dedi.

"SİYASET ´BEN´İ ORTAYA ÇIKARIR"

Atalay, ifadelerini "Siyaset kadar benleri körükleyen bir şey yoktur. Akademik alanda bürokraside bu kadar yoktur. Ama siyaset ?ben´i öne çıkarır. Ortak akıl, benim tespitim, ilk zamanlar kadar devrede değil." diye sürdürdü. Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç, Habertürk TV canlı yayınında dün akşam yaptığı çarpıcı açıklamalarda, aktif siyaseti bırakmasının nedenini, "Partilerin yenilenmeye ihtiyacı var. Ben kadere inanırım, bu iş bitti" sözleriyle açıklamasının ardından, "AK Parti´nin kuruluşunda ´biz´dik, şimdi ´ben´ olduk" demişti.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli