Anahtar Kelimeler: Atalay kamp kurdu!

Atalay kamp mı kurdu!

Atalay kamp mı kurdu!

Atalay kamp mı kurdu!

Listeleri o hazırlıyormuş!

İller belli olmuş bile!

Pastanede çalışıyormuş!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay'ın Ankara'da Çukurambar semtinde bir ofisi partinin listelerini hazırlamak için kullandığı öne sürülüyor.

Atalay'ın çalışmasını yazdı

AK Parti'nin milletvekili listeleri merak ediliyor. Hem Cumhurbaşkanı'na bağlı isimlerin hem de Başbakan'a bağlı isimlerin iki ayrı liste hazırladığı ve adeta liste savaşları yaşandığı öne sürülüyor. Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı Ahmet Takan, listelere yönelik bir köşe yazısı yayınladı. Önceki gün yayınlanan yazıda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay'ın Başbakan için milletvekili listelerini hazırladığı öne sürüldü.

İllerin adayları kesinleşmiş!

Atalay'ın partinin reklam ve organizasyon işlerini yürüttüğü biliniyor. Milletvekili listeleri için de üst komisyona seçilmişti. Takan, Atalay'ın Çukurambar'da bir ofisi listeler ve reklam işleri için kullandığına işaret etti. Takan yazısında şunları söyledi: Yüksek tansiyonun zirveye çıktığı AKP'nin milletvekili aday listesinde çok sıkıntılı durum hâlâ devam ediyor. Büyükşehir haricinde diğer illerin (Ahmet Davutoğlu cephesine göre) adayları kesinleşmiş. Büyükşehirler için çalışmalar devam ediyormuş. İlk 550 için hâlâ tamamlanamayan güvenlik soruşturmaları varmış.

Pastanede liste hazırlıyor!

Son sözü ağa söyleyecek”  görüşü hakim olduğu için AKP'nin aday adayları Ankara'yı terk edemiyor. Genel merkeze giriş ve çıkışlar yasak olduğu için partinin sosyete mekânı Çukurambar'da kafe-pastanelerde yer bulabilmek çok güç. AKP Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, günün büyük bir bölümünü genel merkez mesaisinde harcadıktan sonra Çukurambar'da bir pastanenin özel odasını sabaha kadar mekân tutuyor. Aday adayları ile çok özel, çok gizli görüşmelerini orada gerçekleştiriyor. Pastaneye arada sırada bazı bakanlar da kendi talepleri hakkında son bilgileri almak için uğruyor. Arka kapıdan girilip arka kapıdan çıkılıyor pastaneden.”

 



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu