Anahtar Kelimeler: Atama nasıl karşılandı

Atama nasıl karşılandı?

Atama nasıl karşılandı?

Atama nasıl karşılandı?

Kendisini neler bekliyor?

 

Bundan sonra ne olacak?

 

 

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı´na Nuh Dağdelen atanırken, Dağdelen´in ataması olumlu karşılandı. Dağdelen´in önünde yapması gereken bir çok işi bulunuyor.

 

ATAM NASIL OLDU?

Kırıkkale, AK Parti İl Başkanlığı´na Nuh Dağdelen´in atanmasını konuşuyor. Daha önce de partide bir dönem il başkanlığı yapan Dağdelen ikinci kez il başkanlığına atandı. Böylece Kırıkkale´de ikinci Dağdelen dönemi başlamış oldu. Peki atama nasıl oldu, nasıl karşılandı ve Dağdelen´i neler bekliyor?

 

KİMLER DEVRE DIŞI KALDI?

Dağdelen´in ataması sosyal medyada adeta patlamaya yol açtı. Atama haberinin ardından sosyal medya yıkıldı. Bir çok kişi hem atamayı duyurdu ve hem de tebriklerini iletti. Genel anlamda bir memnuniyetin söz konusu olduğu gözlendi. Dağdelen´in ataması ile birlikte önemli bir mesaj da kamuoyuna yansıdı. Ne vekiller, ne de Atalay ve Belediye cenahının önerdiği isimlerin hiç biri olmadı. Genel merkeze ve Cumhurbaşkanı´na daha yakın gözüken Dağdelen il başkanı yapıldı. Bu gelişmeyle birlikte Atalay ve vekillerin de devre dışı kaldığı gözlendi.

 

NELER YAPILACAK?

Dağdelen şimdi mazbatasını alacak, yönetimi oluşturacak ve partiyi kongreye taşıyacak. Bunun için Dağdelen´in önünde zor bir yol var. Önce kendi ekibini oluşturacak olan Dağdelen, tek liste halinde partiyi kongreye götürecek. Daha sonra ise oluşturulan yönetim ile yerel ve genel seçimlerin yanı sıra başkanlık seçimi için çalışma yürütülecek.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu