Ataş Kırıkkale´yi Dağdelen ile gezdi

Ataş Kırıkkale´yi Dağdelen ile gezdi

Ataş Kırıkkale´yi Dağdelen ile gezdi

Ataş´tan Kırıkkale gezisi

AK Parti´nin önemli isimlerinden biri olan ve teşkilata ağabeylik yapmaya devam eden İstanbul Milletvekili Mustafa Ateş, önceki gün Kırıkkale´ye geldi ve İl Başkanı Nuh Dağdelen ile ilçeleri gezdi.

DAĞDELEN ATAŞ´I MESAFİR ETTİ

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Teşkilatın önceki gün önemli bir konuğu vardı. AK Parti´nin önemli isimlerinden biri olan ve teşkilata ağabeylik yapmaya devam eden İstanbul Milletvekili Mustafa Ateş, önceki gün Kırıkkale´ye geldi ve İl Başkanı Nuh Dağdelen ile ilçeleri gezdi. Başkan Dağdelen ve yönetim kurulu üyelerinden bazı isimlerle birlikte ilçeleri dolaşan Ataş, Keskin, Yahşihan, Karakeçili ilçelerinde tarihi ve turistik yerleri gezerek hem bilgiler aldı ve hem de bizzat kendisi resimler çekti.

TARİHİ YERLERİ GEZDİLER

Renkli görüntülerin yaşandığı gezide Başkan Dağdelen, Ataş´a Keskin´deki tarihi konakları gezdirdi, Hacı Taşan Kültür Evi hakkında bilgiler verdi, burada saz ve söz üstadları ile Ataş´ı buluşturdu. Geziye Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım´da eşlik etti. Ataş, Keskin ilçesinde Sulu Mağara´da da incelemede bulundu. Ataş ve Dağdelen, Yahşihan ilçesindeki tarihi köprüyü de gezdi ve inceledi. İkili ve beraberindekiler Karakeçili´de tarihi Çeşnigir Köprüsü´nü de gezdi. Burada yürütülmekte olan çalışmalar konusunda da Başkan Dağdelen, Ataş´ı bilgilendirdi.

ATAŞ ÇOK BEĞENDİ

Köprüköy´de de incelemede bulunan ikili ve beraberindekiler, Karaahmetli Tabiat Parkı ve çevresindeki güzellikleri birlikte gezdiler. Baraj göletinin manzarası ve tabiat parkını çok beğendiğini söyleyen Ataş, Kırıkkale´nin sahip olduğu güzellikler, kültürel ve doğal değerlerinin çok dikkat çekici olduğunu söyledi. Ziyaret konusunda bilgi veren Başkan Dağdelen, ?Siyasetteki tecrübesi ile teşkilatlarımıza Ağabeylik yapan Kıymetli Büyüğümüz İstanbul Milletvekilimiz Mustafa Ataş´ın fotoğraf sanatındaki başarısı da bilinen bir gerçektir. Bir gününü Kırıkkalemize ayırarak, şehrinizin güzelliklerini fotoğraflayan Değerli Başkanımıza teşekkür ediyoruz? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli