?Atatürk´e saldırıların arttığı bir dönemdeyiz?

?Atatürk´e saldırıların arttığı bir dönemdeyiz?

?Atatürk´e saldırıların arttığı bir dönemdeyiz?

ADD tepki gösterdi

Atatürkçü Düşence Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Asuman Özder son yıllarda Atatürk ve ilkelerine saldırıların arttığını söyledi. Özder, ?Biz onun ilke ve inkılaplarını korumaya devam edeceğiz? dedi.

YENİ BİNANIN AÇILIŞI YAPILDI

Atatürkçü Düşünce Derneği Kırıkkale Şubesinin yeni binası düzenlenen sade bir törenle açıldı. Binanın açılışında konuşan Şube Başkanı Asuman Özder, son yıllarda Atatürk ve onun kurduğu Cumhuriyete, ilke ve inkılaplarına saldırıların arttığını söyledi. Özder, ?Atatürk ilke ve inkılaplarına karşı gizli ya da açık saldırılar yapıldığı Atatürk´ün Kurduğu Cumhuriyetin kazandırdığı çağdaş kazanımların geriye doğru çevrilmek istendiği bir dönemdeyiz? dedi.

ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ

Özder, bu saldırılara asla izin vermeyeceklerini ve tüm baskılara rağmen Cumhuriyeti, ilke ve inkılaplarını korumaya devam edeceklerini bildirdi. Özder, ?Bizler bu değerlere sahip çıkmak ve Cumhuriyetimizi korumak için buradayız. Güzel ve güneşli günlerin, umutların var olması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz? diye konuştu. Daha sonra yeni binanın açılış kurdelesi yönetim kurulu üyeleri tarafından kesildi. Açılışa bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşların temsilcileriyle sendika temsilcileri ve üyelerle vatandaşlar katıldı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false