Anahtar Kelimeler: desteği

Atkı ve bere desteği

Atkı ve bere desteği

TEŞEKKÜR EDERİZ

Türkiye'nin 10 ilinde yaşanan deprem felaketinin ardından Kırıkkale Sinerji Silah ve Mühimmat A.Ş çok önemli bir projeye imza attı. Sinerji grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman önderliğinde "İp Bizden Atkı ve Bere Örnek Sizden" sloganıyla depremzedeleri unutmadı. 

 

DUMAN'A TEŞEKKÜR

Kadınlar Sinerji Grubun projesine büyük destek verdi. Sinerji grubun Kırıkkale merkezde bulunan ofisinde gün boyu kadınlar atkı ve bere örerek kampanyaya destek verdiler. Kadınlar Sinerji Silah ve Mühimmat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman'ın bu projelerinden çok etkilendiklerini ve Duman'a teşekkürlerini ilettiler. 

 

TEŞEKKÜR EDERİZ 

Duman kadınların yoğun ilgisine teşekkür ederken, herkesin depremzedeler için yardıma koşmasını ifade etti. Duman "ülkemizde yaşanan asrın en büyük felaketi sonrası depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarabilmek için bir kampanya başlattık. Atkı ve berelerin iplerini örülmek üzere merkez ofisimizden teslim alıp evde veya burada ördükten sonra deprem bölgesine göndereceğiz. Katılımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz" dedi. Duman ve ekibi daha önce deprem bölgesine hemen hareket ederek 3 tır yardımda bulunmuştu. Duman daha sonra bölgeye aş evi kurarak, günlük ortalama 3 bin kişiye çorba ve yemek ikramında bulunuyor.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı