Anahtar Kelimeler: Avrupa Özdemir büyük destek

Avrupa´da Özdemir´e büyük destek

Avrupa´da Özdemir´e büyük destek

Avrupa´da Özdemir´e büyük destek

Son günlerde bazı şer odaklarının saldırısına maruz kalan Türkmen alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Kırıkkaleli hemşehrimiz Özdemir Özdemir´e Avrupa´dan büyük destek geldi.

DESTEK OLDULAR

Bazı şer odaklarının saldırılarına maruz kalan Vakıf Başkanı Özdemir Özdemir için Almanya´nın Dortmund şehrinde düzenlenen bir yürüyüşte destek açıklamaları geldi. Turan Birliği tarafından Almanya´nın Dortmund şehrinde ?Teröre Karşı Birlik Yürüyüşü? isimli bir organizasyon gerçekleştirildi. Bir çok kişinin katıldığı yürüyüşte teröre tepki gösterildi. Yürüyüşte son günlerde bazı şer ittifaklarının saldırısına maruz kalan Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir Özdemir´e de destek açıklamaları oldu. Sloganlar atan yürüyüş ekibi, saldırıya maruz kalan Özdemir´e desteğini onun resimlerini taşıyarak gösterdi.

ÖZDEMİR TEŞEKÜR ETTİ

Bu gelişmeden çok duygulandığını söyleyen Özdemir, konuyla ilgili açıklamada bulunarak, kendisine destek olanlara teşekkür etti. Özdemir, ?Almanya Dortmund´ta ?Teröre Karşı Birlik Yürüyüşü? düzenleyen Turan Birliğinin yiğit Anadolu delikanlılarına çok teşekkür ederim. Türkiye´de bir takım çevrelerce uğradığım haksız linç girişimi ve karalamaya kampanyası karşısında dimdik durarak bizimle beraber olduklarını, vakfımıza ve tarafımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederim? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli