Avrupa'da Pazarlama ve E-Ticaret Eğitimi

Avrupa

Avrupa'da Pazarlama ve E-Ticaret Eğitimi

 

15 günlük gezi yapıldı

Yaylacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi (Ulusal Ajans) tarafından desteklenen Erasmus projeleri kapsamında "Avrupa`da Güncel Pazarlama Yöntemleri ve E-Ticaret Eğitimi" adlı proje için Hollanda'ya gitti. 15 günlük çalışma ziyaretlerini tamamlayan proje ekibi yurda döndü.

15 günlük eğitim

22 Şubat – 8 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen hareketlilik faaliyeti süresince okulun 8 meslek dersleri öğretmeni Hollanda'da pazarlama sektörünün çalışmaları ve e-ticaret uygulamaları konusunda eğitim aldılar. Faaliyet kapsamında ilgili alanda mesleki eğitim veren okul ziyaretleri ve sektör kuruluşlarına ziyarette bulunan öğretmenlerimiz çevredeki Avrupa şehirlerine de kültür gezilerinde bulundular.

Sistem karşılaştırdılar

Proje faaliyetlerine katılan öğretmenlerimiz çalışma ziyaretlerinin çok verimli geçtiğini, Avrupa ülkelerindeki eğitim sistemini yerinde inceleme ve bizim eğitim sistemimiz ile karşılaştırma imkânı bulduklarını belirttiler. Ayrıca orada edinilen gözlem ve deneyimlerin diğer öğretmenlerimize ve öğrencilerimize de yansıtılması gerektiğini söylediler.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu