Anahtar Kelimeler: Avrupa’ tatile gitmiş!

Avrupa’ya tatile gitmiş!

Avrupa’ya tatile gitmiş!

Millet susuzluktan kırılıyor!

Her yer su patlağı…!

 

Arkadaştaki keyfe bak!

 

Artık şehri kendi haline bıraktı!

 

Keyfine bakıyor…!

Kırıkkale susuzluktan kırılırken, her yerde su patlağı yaşanırken, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın şehri böylece bırakıp tatile, hem de Avrupa’ya tatile gittiği öğrenildi. 

HEM DE AVRUPA’YA GİTMİŞ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı bir süredir şehirde yok. Başkan Saygılı’nın nerede olduğu merak edilirken, beyefendinin tatile hem de Avrupa’ya tatile gittiği ortaya çıktı. Kırıkkale susuzluktan kırılırken, her yerde su patlağı yaşanırken, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın şehri böylece bırakıp tatile, hem de Avrupa’ya tatile gittiği öğrenildi. Saygılı’nin izni ya da tatili ile ilgili belediye meclisinde de bir bilgilendirme olmadığı gözleniyor. Görevi ise vekaleten kime bıraktığı merak konusu. 30 Ağustos resepsiyonuna katılmayan Saygılı’nın o günden bu yana Avrupa’da tatilde olduğu bilgisine ulaşıldı. 

HERKES ÇOK TEPKİLİ

Şehir genelinde bir çok mahallede su patlakları olduğu gözleniyor. Şehrin bir çok yerinde susuzluk var. Artık şehirle hiç ilgilenmediği gözlenen Saygılı’nın başkan adayı olamayacağını da öğrendiği için şehri kaderine terk ettiği konuşuluyor. Seçime birkaç ay kala Saygılı’nın keyfine bakmaya başladığı, şehirle de hiç ilgilenmediği öne sürülüyor. Şehrin sorunları ile bile baş edecek kapasitede olmadığı ortaya çıkan Saygılı’ya bir çok kişi sosyal medya aracılığıyla tepki gösteriyor. Artık kendi partilileri bile tepkilerini açıkça gösteriyorlar. Saygılı’nın böylesi bir durumda Türkiye’de bile değil, Avrupa’da tatile gitmesi günün eleştiri konusu olmuş durumda. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu