Anahtar Kelimeler: Avukatlara sunum yaptı

Avukatlara sunum yaptı

Avukatlara sunum yaptı

Bölgede tanınmış ve köklü aileler tarafından adına birçok destek yemeği düzenlenen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ilçede bulunan Avukatların düzenlediği destek yemeğine katılım sağladı.

TOPLANTI YAPTILAR

Bölgede tanınmış ve köklü aileler tarafından adına birçok destek yemeği düzenlenen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ilçede bulunan Avukatların düzenlediği destek yemeğine katılım sağladı. İlçe halkının kendisi için düzenlediği destek yemeklerine katılım sağlayan Türkyılmaz, Yahşihan ilçesinde ikamet edip Kırıkkale Barolar Birliği’ne kayıtlı Avukatların kendisi için düzenlediği destek yemeğine kendisi de bir Avukat olan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı ile birlikte katılım sağladı.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Bu durumdan ne kadar mutlu ve gururlu olduğunu dile getiren Türkyılmaz: “Her kesimden ve meslek grubundan vatandaşlarımız bizlere olan desteğinin bir göstergesi olarak toplantılar, yemekler düzenliyorlar. İlçe halkımızın yanımızda olduğunu bilmek bizlere huzur veriyor. Birleştirici politikamızın işlevselliğini gördüğümüz için mutlu ve gururluyuz” ifadesinde bulundu. MHP İl Başkanı Murat Abalı, “Yahşihan Belediye Başkanımız ve aynı zamanda Belediye Başkan Adayımız Sayın Osman Türkyılmaz için düzenlenen destek yemeklerinin içinde bugün meslektaşlarımla bir araya gelmekten mutluluk duydum. Böylesine iş yoğunluğunun içinde organize ettikleri bu yemekten dolayı kendilerine teşekkür ediyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı