Anahtar Kelimeler: AYBİMAŞ’ yardım

AYBİMAŞ’tan 8 TIR yardım

AYBİMAŞ’tan 8 TIR yardım

YARDIM VE DESTEK SÜRÜYOR

 

Kırıkkale’nin  yerli marketler zinciri Aybimaş  deprem bölgesine seri yardımlara devam ediyor. Firma ayrıca deprem bölgesinden evlerini terk ederek Bahşılı’ya  gelen yüze yakın vatandaşa evlerini açarak yardımcı oluyor. Onların ısınmasına ve gıda teminine destek veriyor.

 

YARDIM VE DESTEK SÜRÜYOR

Aybimaş A.Ş Yönetimi Kurulu Başkanı Ramazan Ayan yaptığı açıklamada ülkemizde yaşanan felaketin acılarını derinden hissettiklerini ifade ederken firma olarak ilk günden itibaren seri yardımlara başladıklarını söyledi. Ayan , yaptığı açıklamada Deprem olduğunu duyar duymaz anında ekiplerimizi seferber ettik .8 gün boyunca 8 TIR olarak yardımlarımız seri halde  devam etti. Gaziantep bölgesi ve köylerine yardımlarımızı ulaştırdık. Gıda, çadır, soba, bebe bisküvisi vb. ürünlerden  oluşan TIR’larımızı bölgeye sevk ettik. Ayrıca patates, soğan gibi yemeklik gıda maddelerden oluşan bir tır gönderdik.

 

YARDIM AÇIKLAMASI

Biz firma olarak devletimizin, milletimizin her zaman yanındayız. Devletimiz varsa biz varız. Milletimizin sıkıntısı  bizim sıkıntımızdır. Firmamızın sıkıntısıdır. Biz Anadolu firmasıyız. Anadolu insanın derdi derdimiz, sevinci sevincimizdir. Depremi duyar duymaz belki de Kırıkkale’de birçok firma daha ne olduğunu anlamadan bizim TIR’larımız yardım bölgesine ulaşmıştı. Bölgeden  bize ulaşan insanlar evlerinin  yıkıldığını ifade ederek soğuk kış günü en çok çadıra ihtiyaç duyduklarını dile getirmişlerdi. Biz de anında bu konuda devreye girdik. Çadır firmasına gittik. Çünkü evlerinin yıkıldığını bilgisini almıştık. Seri üretime geçip de ve kaliteli malzemelerin yapılmasına özen gösterdik. Aybimaş olarak Kırıkkale yatırımlarımız , deprem bölgesine yardımlarımız devam edecek” diye konuştu.

 

100 KİŞİYE EVLERİNİ AÇTI

Aybimaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayan açıklamasının devamında deprem bölgesini terk ederek Bahşılı’ya yerleşen 100’e yakın depremzede ye  evlerini açtıklarını ve boş evler tutarak misafir ettiklerini depremzedelerin ısınmasına ve gıda maddeleri teminine firma olarak destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı