Anahtar Kelimeler: Aydoslu fuara geldi

Aydoslu fuara geldi

Aydoslu fuara geldi

Aydoslu fuara geldi

5- 14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenen Kırıkkale 1. Kitap fuarı büyük ilgi gördü. Yazar okur buluşmalarında çok sayıda tanınmış yazar ve şair Kırıkkale´de misafir edildi. İmza günleri ve söyleşiler düzenlendi.

 

 

FUARA KATILDI

Fuarın son gün olan 14 Nisan´da ilimizi temsil eden genç şairlerden Seyyid Ensar Aydoslu okurlarıyla imza gününde buluştu. Genç şaire okurları tarafından büyük ilgi gösterildi. Kültür Bakanlığı ilk eser teşvik ödülü alan "Mağlubiyet Karinesi" isimli şiir kitabını imzaladı ve sıcak sohbetler edildi. Hatıra fotoğrafları çekildi.

 

KİTAPLARINI İMZALADI

Şair Seyyid Ensar Aydoslu kırıkkale kitap fuarı ile ilgili görüşlerini açıkladı. Seyyid Ensar "İlimize ilk defa böyle bir organizasyonun düzenleniyor olması beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Pek çok yazarımız şairimiz bu vesile ile okuyucuları ile buluşmuş oldu. Bu havayı teneffüs eden gençlerimizi de yüreklendirmek adına oldukça ilham verici buluyorum. Yazım hayatımızda yer alan ünlü isimlerin deneyimlerinden birikimlerinden istifade edildi. Şimdiden önümüzdeki yıl düzenlenecek fuar için sabırsızlanıyorum. İnşallah memleketimiz için daha güzel işlere imza atmak nasıl olur. Bu vesile ile başta Kırıkkale belediyesi, İl müftülüğü, Kültür Turizm Müdürlüğü olmak üzere Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Sayın Şevket Özsoy ve bizlerin bir araya gelmesine vesile olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

AYDOSLU ŞİİRİ

Buraya dinmeyen bir hasret olarak gönderildim

gelirken bir ölümden fazlasını getiremedim

giderken iç çekişlerim uğurlar beni elbet

tattığım acılar aldanışlarımın kefaretidir

gönülsüzce yaşamayı ben seçmedim, rabbim bilir

yepyeni bir ölüm tasarlıyorum şimdilerde kendime

çünkü bir ölüm ancak tasarlandıysa güzeldir.

s.ensar aydostlu



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false