Anahtar Kelimeler: Ayıplı paylaşım!

Ayıplı bir paylaşım!

Ayıplı bir paylaşım!

Ayıplı bir paylaşım!

Paylaşımı tepki çekti!

 

Kocaman adama hiç yakışıyor mu?

 

Adam gibi siyaset yapın!

 

 

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can’ın sosyal medyada yaptığı bir paylaşım büyük tepki çekti.

 

TEPKİ ÇEKTİ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can’ın sosyal medyada yaptığı bir paylaşım büyük tepki çekti. İktidarı ve hükümeti savunmak için bir paylaşımda bulunan yol çalışmalarını anlatmayı amaçlayan Can’ın Türkiye’de çekilip çekilmediği bile bilinmeyen bir resmi paylaşması tepkileri de beraberinde getirdi. Bir çok kişi Can’ın paylaşımını çok “ucuz” ve “basit” buldu.

 

BÜYÜK TERBİYESİZLİK

Yıllardır milletvekilliği yapan Can’ın böylesi ucuz bir yaklaşımda bulunmasının ne kendisine ne de partisine yakışmadığı görüşünü savundu. Çocuk kandırır gibi çocukça bir paylaşım yaptığı ilari sürülen Ramazan Can’a  tepki gösteren bir çok kişi, “İktidarını savunmak zorunda hissediyor olabilirsin ama çocuk kandırır gibi de yapmayın. Biz o yolların eski halini de biliyoruz, yenisinin kaça yapıldığını da. Üç kuruşluk işlerin 300 liraya yapıldığından da haberimiz var. O yüzden milleti aptal yerine koymayı bırakın da biraz gerçek dünyaya dönün.

HER ŞEY ORTADA

Bu yaptığınız düpediz milletin aklı ile alay etmek ve büyük terbiyesizlik. Siz kokain çeken kişilere yönelik ahlaklı açıklamalarda bulunun. Bunu başka bir partili yapsa idi yeri göğü inletirdiniz. Buna niye sesiniz çıkmıyor. Buna iki yüzlülük denir. Her şey ortada, her şeyi görüyoruz, adam gibi siyaset yapın” yorumunda bulundu.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false