Anahtar Kelimeler: Ayrımcılığı zirve yaptı!

Ayrımcılığı zirve yaptı!

Ayrımcılığı zirve yaptı!

Sevmediğinin düğününe de gitmiyor!

Bu ne kibir arkadaş…!

 

Bu ayıptan da öte bir şey!

 

Siyasi nezaketsizlik!

 

Nikahı bile ilçe başkanı kıyıyor!

 

 

Meclis toplantısında kendisinin “kibirli” olduğunu itiraf eder gibi “Ben kibirli adamım, burnum yere düşse eğilip almam” diyen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın bu yapısı son zamanlarda adeta zirveye çıktı.

 

 

KİBİR ZİRVE YAPTI!

Meclis toplantısında kendisinin “kibirli” olduğunu itiraf eder gibi “Ben kibirli adamım, burnum yere düşse eğilip almam” diyen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın bu yapısı son zamanlarda adeta zirveye çıktı. Başkan Saygılı, kendi partili de olsa artık sevmediği veya rakip gördüğü isimlerin sosyal etkinlikleri, düğünleri ve cenazelerine de katılmıyor. Bunun son örneği, partinin kuruluşundan bu yana her zaman büyük destekleri olan Bozdemir ailesinin düğününde yaşandı.

 

HERKRES ORADA BİR O YOKTU

Partinin milletvekili aday adalı olan Salim Bozdemir’in oğlunun düğününe Türkiye genelinden ve Kırıkkale’den çok sayıda milletvekili, eski bakan, vali ve bürokrat katılırken. Düğünü bir tek Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın katılmadığı gözlendi. Düğünde genç çiftin nikahını ise Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz kıydı. Saygılı’nın bu tavrı artık şehirde kendi partilileri dahil herkesin eleştiri konusu ve bu durumun şehirde bölünmeye, ayrışmaya, ötekileştirmeye kadar vardığı belirtiliyor.

 

CAN SIKICI VE REZALET

Kendi parti camiası bile Saygılı’yı eleştirirken, bu duruma rağmen Saygılı’nın yeniden belediye başkan adayı olmak için girişimde bulunduğu konuşuluyor. Eski ve yeni partili bir çok kişinin Saygılı için referans olmaması rica ediliyor. Kırıkkale’nin bir beş yıl daha seçmenle küs, millete tepeden bakan bir belediye istemediği vurgulanıyor. Şehirde bugüne kadar hiç böyle bir durum yaşanmazken, hadisenin artık can sıkıcı ve “rezalet” bir noktaya taşındığının altı çiziliyor.

 

ŞOK BİR İDDİA VAR!

Mehmet Saygılı’nın kendine özgü(!) bir çember içinde söz verdiği projelerini bile gerçekleştirmeden yaşadığı ifade edilirken, bugüne de nasıl geldiği merakla tartışılıyor. Ancak taşların yerinden oynadığı, bunun en önemli kanıtının da milletvekili adayı olmaya çalıştığı ve bunu da başaramadığı, bunun da en önemli kanıt olduğu vurgulanıyor. Hatta iddialara göre, deprem sonrasında Maraş’ta Cumhurbaşkanına adaylığını duyurduğu, Cumhurbaşkanı’nın da “Sen kendi işine bak” diyerek adaylık kapısını kapattığı öne sürülüyor.

 

HERKESE TAVIRLIYMIŞ!

O gün bugündür Saygılı’nın herkese tavırlı yaklaştığı, şehrin sorunları ile ilgilenmediği, millet 40 derece sıcakta sosyal medyayı su kesintileri ile adeta inletirken, hiç oralı olmadığı ve artık milletin sabrı taşınca su kesintilerinin “aşırı su kullanımı nedeniyle olduğuna dair, suçu millete atan” bir açıklama yapmak durumunda kaldığı belirtiliyor. Sabrı taşan Kırıkkalelilerin Saygılı ile ilgili Cimer’e çok sayıda şikayette bulunduğu da konuşulanlar arasında. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu