Anahtar Kelimeler: Aytekin müracaat etti

Aytekin müracaat etti

Aytekin müracaat etti

Aytekin müracaat etti

Siyaset sorun çözme işidir”

Avukat Orhan Aytekin 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler için AK Parti Kırıkkale Milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.

Akçay başarılar diledi

AK Parti il binasında gerçekleşen aday tanıtım törenine İl Başkanı Mürsel Akçay ve çok sayıda partili katıldı. İl Başkanı Akçay, AK Parti hizmetlerinin anlatılmakla bitmeyeceğini söyleyerek, Kurulduğu günden bugüne kadar her girdiği seçimde oyunu yükselterek yoluna devam etmiş, her seçimde aldığı oyun hakkını da vermiştir. İnanıyorum ki 2015 Haziran ayında yapacağımız seçimde de Kırıkkaleli hemşerilerimiz bize desteklerini artıracaklardır. Milletvekili Aday Adayımız Orhan Aytekin'e başarılar dilerim” dedi

Siyaset çözüm yoludur

Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Orhan Aytekin ise Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler ülkemize, ilimize, partimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Siyaset sorunları ifade etme, tartışma ve hukuk normları kapsamında çözüm bulma sanatıdır. Siyaset gönül işidir. Bu meşakkatli yolda ilimize ve ülkemize hizmet etmek asli gayemiz olacaktır. 2015 seçimi çok önemlidir. Hiçbir zaman partimizden kopmadık, her zaman partimizin emrinde olduk. Bir nefer gibi partimizde çalışmaya devam edeceğiz ” diye konuştu. 



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli