Anahtar Kelimeler: Ayyıldız’ teşekkür

Ayyıldız’dan teşekkür

Ayyıldız’dan teşekkür

Başkan Acar, Ayyıldız Yardım Derneği'nin 2023 hizmetlerini özetledi.

AÇIKLAMADA BULUNDU

Ayyıldız Yardım Derneği Genel Başkanı Seyit Ahmet Acar dernek olarak ihtiyaç sahiplerine  yardım alanında önemli gelişmeler sağladıklarını vurguladı.  Genel Merkezi Kırıkkale'de olan  Ayyıldız Yardım Derneği kurulalı 5 yıl gibi kısa süre olmasına rağmen Kırıkkale'de, Ülkemiz de ve  Uluslararası alanda kendini kabul ettirdi. Ayyıldız Yardım Derneği Genel Başkanı Seyit Ahmet Acar açıklamasında derneğin "Mazlumun duası ve Allah'ın rızasını kazanmak" için gayret gösterdiğini ve ekip içerisinde son derece samimi bağların olduğunu ve birliktelik ruhunun hizmete yansımasının mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

 

DEPREM BÖLGESİNE 4 ZİYARET 

Seyit Ahmet Acar 2023 yılında yapılan hizmetleri özetlerken şunları söyledi." 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde yaşanan ve 11 şehrimizi adeta yerde bir eden deprem sonrasında dernek  aracımızla Kırıkkale Valiligi Ekipleri ile  deprem bölgesi olan Pazarcık'a ilk giden ekiplerdeniz.2 ay içerisinde deprem bölgesi olan Kahramanmaraş Elbistan, Pazarcık, Hatay, Malatya ve Adıyaman olmak üzere dört defa yardımlar götürdük. Depremzede  kardeşlerimizin yanında yer aldık. Deprem bölgesine daha çok nakdi yardım yapmayı uygun bulduk. Yine hayırseverlerimizin desteği ile her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayında ilimize  deprem bölgesinden gelen  kardeşlerimizin yanında yer aldık. Depremzede ailelerin çocukları için 4 okulumuza toplam 250 adet içi kırtasiye dolu okul çantası hediye ettik. Devamında her yıl olduğu gibi 8 gün boyunca Gönül Coğrafyamız Balkanlar'da Sağlık Ekibimiz tarafından sünnet kampanyası gerçekleştirilerek, Kuzey Makedonya'da iki gün , Bulgaristan'da da 6  gün olmak üzere toplam 8 gün de 600 sünnet gerçekleştirilerek Balkanlardaki soydaş ve dindaşlarımızla gönül bağlarımızı güçlendirdik. Sünnet yaptığımız çocuklara sünnet defteri ve hediyeler takdim ettik. Bu hizmetlerimiz tamamen karşılık alınmadan yapılmıştır. Her zaman olduğu gibi Ayyıldız Yardım derneğinin hayırseverleri yine desteklerini bizlere göstermiştir. Tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun."dedi. 

 

KARDEŞ DERNEKLER BİRLİKTELİĞİ

Başkan Acar açıklamasının devamında "Bu yılki Balkanlar sünnet etkinliğimize 'Kardeş Dernekler'olarak adlandırdığımız ve ilkini geçen yıl kollektif olarak yaparak güçbirliği yaptığımız derneklerle hayata geçirdik. Başkanlığını Bahadır Güngör'ün yaptığı  Altın Küre Uluslararası Kültür ve Yardım Derneği ve ülkemizin saygın simalarından Mahir Damatlar'ın başkanlığını yaptığı Gönüllerde Birlik Vakfı ile gerçekleştirdik. Kardeş dernekler olarak gücümüzü bütünleştirerek daha ciddi projeler için hedefler belirledik.  'Balkanlar 2023 Sünnet kampanyamızın devamında yakın bir tarih olmasına rağmen Ayyıldız Yardım Derneği olarak 2023  Kurban Bağış Kampanyasında ciddi bir başarı gösterdik. Kırıkkale başta olmak üzere Afganistan Türkmen bölgesi,  Afrika ve Kuzey Makedonya'da bağışçılarımızın kurbanlarını keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. 2023 yılı çalışmalarımızda her zaman olduğu gibi Ayyıldız Yardım Derneğine ve kardeş derneklere destek olan hayırseverlere teşekkür ederken minnettarlığımızı buradan bir defa daha iletmek istiyorum. Tüm hayırsever bağışçılarımızdan Allah razı olsun."şeklinde konuştu. 

 

EKİP RUHU 

Genel başkanlığını Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastane Müdürü Seyit Ahmet Acar'ın yapmış olduğu Ayyıldız Yardım Derneği'nde Barış Doğan Başkan Yardımcısı, Ercihan  Çakmak Genel Sekreter, Rüstem Okçu Muhasip ve  Taki Kaplan Eğitim Komisyon Başkanı olarak  yönetim kurulunda yer alıyor.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı