Anahtar Kelimeler: Bağışta yarıştılar

Bağışta yarıştılar

Bağışta yarıştılar

KAMPANYA DÜZENLENDİ

 

Asrın en büyük felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. "Türkiye Tek Yürek" adıyla düzenlenen kampanyaya Kırıkkale’den Haluk Ilıcan, Adnan Duman, Alper Özgü ve İbrahim Karaçalı’da katıldı.

 

KAMPANYA DÜZENLENDİ

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem için ortak yayınla ekranlarda ve radyolarda düzenlenen "Türkiye Tek Yürek" kampanyasında 115 milyar 146 milyon 528 bin liralık bağış rakamına ulaşıldı. TRT1, ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV ve TV8 başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışından 213 televizyon kanalı ile 562 radyo aracılığı ile düzenlenen kampanyaya Türkiye'nin dört bir yanından ve yurt dışından çok sayıda siyasetçi, iş adamı ve sanatçının yanı sıra spor dünyasından ve bürokrasiden önde gelen isimler katıldı. 

 

KIRIKKALE’DEN DESTEK

Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu, Didem Arslan Yılmaz moderatörlüğünde yapılan ortak yayına Eski Ankaragücü Kulüp başkanı ve iş insanı Kırıkkale’den Haluk Ilıcan 1 milyon bağışla, Sinerji Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Adnan Duman 300 bin Lira ile bağışta bulunurken, İş İnsanı Alper Özgü 188 bin lira, Kırıkkaleli çiftçi İbrahim Karaçalı canlı yayında 89 bin TL lik mazot ve gübre desteği bağışlayarak katıldı. Bu arada Türkiye’de ve yurt dışında çok sayıda vatandaşın katılarak bağışta bulunduğu "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına, mesaj atarak, bağışta bulunarak ismi duyulmayan çok sayıda Kırıkkalelilerin katıldığı tahmin ediliyor. 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu