Bağlarbaşı daha da güzel olacak

Bağlarbaşı daha da güzel olacak

Bağlarbaşı daha da güzel olacak

Saygılı açıklama yaptı    

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şehrin sadece bir bölgesinin gelişiminin yanı sıra diğer bölgelerde de gelişimin sağlanması maksadıyla yeni bir proje hayata geçirerek, Bağlarbaşı mahallesini imara açtıklarını söyledi. Bu sayede bu mahallede yeni binaların, yeni yaşam alanlarının oluşturulması amaçlanıyor.

Bölgesel bir çalışma

Kırıkkale'nin gelişimini daha elverişli hale getirerek, tüm il bazında ele alınan proje kapsamında Bağlarbaşı Mahallesi imara açılarak, bu bölgenin gelişiminin amaçlandığı bildirildi. Kentsel dönüşüm amaçlı olarak seçilen ve Revizyon İmar Planı yapılan bölge Yüksek İhtisas Hastanesi, Çevre Yolu ve Samsun Bulvarı arasında kalan bölgenin kentin kuzeybatısında kuzeye doğru yükselen bir eğimde, şehre hakim bir konumda bulunduğu ifade edimdi.

Çalışmanın amacı anlatıldı

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı konuşla ilgili açıklamada bulunarak, Bölgede asıl amaç nüfus artışı değil yaşam kalitesinin artırılması, sağlıklı yapılaşma yani kaliteli konut üretimidir. Mevcut imar planlarına göre en fazla 3 kat inşaat izni olması nedeniyle şu ana kadar arsa sahipleri tarafından değerlendirilememiş, özel yatırımcılar tarafından da karlı olmadığı için ilgi gösterilmemiştir. Yapılacak olan imar plan çalışmasıyla bölgede daha iyi yaşam standartlarında, altyapısı ve sosyal donatısı ile modern bir şehircilik örneği sunulmak istenmektedir” dedi.



s.c
14.05.2015 12:50:41
Baglarbasi imari Hk. geckalmis fakat yinede iyi yalniz eksik olan var karacali yolu ve eski sanayinin üst tarafini unutmayin? Eger sehirin ve tren hattinin Görünüs sekli icin önemli Saygilar

  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu