Bahçeli Aydemir´i size emanet etti

Bahçeli Aydemir´i size emanet etti

Bahçeli Aydemir´i size emanet etti

Aydemir´e destek istedi

MHP´li Mevlüt Karakaya, seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale´nin Karakeçili ilçesine geldi. Burada partisi tarafından düzenlenen mitinge katılan Karakaya, toplanan kalabalığa seslendi. Partisinin İlçe Belediye Başkan adayı Veysel Aydemir´e destek isteyen Karakaya, seçimlere kısa bir süre kaldığını belirtti.

KARAKEÇİLİ ZİYARETİ

MHP il Başkanı Erdal Baloğlu, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk beraberindeki MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ile birlikte Karakeçili Belediye Başkan adayı Veysel Aydemir´in seçim mitingine katıldılar. Yüzlerce Partili tarafından karşılanan Karakaya, toplanan kalabalığa ?Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli´nin sizlere selamını getirdim, Sayın liderimiz Karakeçili bizim için özel bir yeri vardır ve onlar benim akrabalarımdır diyerek sözlerine başladı. Mevlüt Karakaya ?Bildiğiniz gibi Veysel Başkanımız 1999 ile 2004 yılları arasında partimizden Belediye Başkanlığı görevinde bulundu. Kendisi siyasete ara verdi, ancak hemşerilerinin tekrar baskısı sonucunda bugün tekrar aday oldu. Kendisine desteğinizi bekliyoruz. Veysel kardeşimizi Genel Başkanımız sizlere emanet etti? dedi.

BİR VE BERABER OLMALIYIZ

Seçimlere kısa bir süre kaldığını söyleyen Karakaya, toplanan kalabalıktan Cumhur İttifakı´nın ruhuna uygun çalışmalarını istedi. Cumhur İttifakı´nın ülkenin bekası için kurulduğunu vurgulayan Karakaya, şunları söyledi: ?Hiç kimse Cumhur İttifakı´na zarar verecek tavır ve davranışlar içerisinde olmayacak. Ben buradan seçime bir hafta kala teşkilatlarımızı uyarıyorum. İnanıyorum ki Teşkilatlarımız buna önem verecektir. Devletin Bekası hiçbirşey den önemli değil, bu yüzden dir ki kimse kimseyi kırmasın. Son olarak Veysel Başkanımızı sizlere emanet ediyorum, 1999 yılları ile 2004 yılları arasında yaptığı hizmetlerin devamını bu dönemde yapacaktır? dedi.

KARAKEÇİLİ BİZİM İÇİN ÖZELDİR

Mhp Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, ? Bugün burada olmaktan son derece mutluyuz, Karakeçili MHP´ye gönlünü açmış, var olsunlar. Hemşerilerimizin bu candan destek ve ilgisi için teşekkür ediyoruz. Karakeçili MHP´li Belediye ile bir başka güzel olacak, sorunları biliyoruz ve çözümümüz hazır. Bu yüzden Karakeçili kadar biz de heyecan doluyuz. Bugün buraya gelerek MHP´ye gönül veren hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz? dedi.

ÜÇ HİLALİ TEKRAR DİKECEĞİZ

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ise konuşmasında, ?Bugün Ertuğrul gazinin torunlarının yanında olmaktan son derece mutluyuz. İnanıyoruz ve güveniyoruz ki 1999 ile 2004 yılları arasında yarım kalanları Belediye Başkanımız Veysel Aydemir hocam tamamlayacaktır. Yine bugün buradan sizlere söz veriyoruz eskisi gibi Şenliklerimiz eskisi gibi dolu dolu olacak ve işallah rabbim izin verirse Genel Başkanımız sizinde akrabanız olan Liderimiz Devlet Bahçeli´yi Karakeçili´de ağırlayacağız? dedi.

SİZLERE MİNNETTARIM

Karakeçili Belediye Başkan adayı Veysel Aydemir ise yaptığı konuşmada, ?Bugün bir kez daha beni bağrınıza bastınız, rabbim hepinizden razı olsun. İnanıyorum ve güveniyorum ki rabbimin izni sizlerin de desteğiyle Allahın izni ile 2019 yılı Kırıkkale´de karakeçilinin yılı olacaktır. Belediye başkanlığını sizlerin desteği ile kazandığımız takdirde güzel işlere imza atacağız. Bugün bu soğukta bizi desteklemeye gelen küçüğünden büyüğüne siz dostlarımıza, kardeşlerimize, analarımıza, büyüklerimize minnettarım. Siz olduğunuz sürece bizim sırtımız rabbimin izni ile yere gelmez? dedi.  MHP Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir´in miting toplantısına MHP Genel Başkan yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP il Başkanı Erdal Baloğlu, Ülkü ocakları il Başkanı Tolgahan Toraman ve partililer katıldı.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false