Anahtar Kelimeler: Bahçeli sert sözler

Bahçeli´den sert sözler

Bahçeli´den sert sözler

Bahçeli´den sert sözler

Bahçeli sert konuştu

 

 

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "ardıcın közü, yalancının sözü olmayacağını" belirterek, "Kılıçdaroğlu tek ayak üstünde bin yalan söylüyor. Zira yalan ruhuna işlemiş, zihni melekelerini istila etmiş. Sakarya´daki Tank-Palet Fabrikası´nın satıldığını söylüyor, yalan. Ortada satış falan yokken ´var´ diyor, yalan." dedi.

 

 

 

BAHÇELİ AÇIKLAMASI

Bahçeli, partisince Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı´nda düzenlenen mitingde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun İP ve HDP´yle zillette buluşmakla kalmadığını, aynı zamanda vahim bir yalan koalisyonu kurduğunu söyledi. Bunların birlikte yalan şantiyesi işletip yalan rüzgarı estirdiklerini aktaran Bahçeli, şıracının şahidinin bozacı olduğunu bildirdi. Yalancının şahitlerinin zillet ortakları olduğunu vurgulayan Bahçeli, Kılıçdaroğlu´nin kendilerine utanmadan, sıkılmadan milliyetçilik anlattığını, yüzsüzce eleştirdiğini dile getirdi.

 

ÇOK SERT KONUŞTU

Hem konuşanı hem de konuşturanı açıkça gördüklerini belirten Bahçeli, "Diyor ki ´Dünyanın hiçbir ülkesi kendi silah fabrikasını bir başka ülkenin ordusuna vermez. Silah fabrikasının satışına onay veren milliyetçi olmaz.´ Şu yalana bakın, karşımızdaki yalancıyı iyi tanıyın. Ardıcın közü olmaz, yalancının sözü olmaz. Kılıçdaroğlu tek ayak üstünde bin yalan söylüyor. Zira yalan ruhuna işlemiş, zihni melekelerini istila etmiş. Sakarya´daki Tank-Palet Fabrikası´nın satıldığını söylüyor, yalan. Ortada satış falan yokken ´var´ diyor, yalan. Bir başka ülkenin ordusuna verildiğini söylüyor, yalan. Trump´a tepki göstermediğimizi söylüyor, yalan. Sandık ittifakından bahsediyor, demokrasi güçlerinden söz ediyor, tamamen uydurma, bütünüyle hayal mahsulü."

 

ZİLLET ORTAKLIĞI

Bahçeli, Kılıçdaroğlu´na seslenerek, "Yabancı güçlerden silah alsak daha mı iyiydi? Savunma sanayinde yerlilik ve millik oranının yüzde 68´e çıkması mı seni üzüyor. Bu mu uykularını kaçırıyor? Ülke kaynaklarının verimli kullanılması seni huzursuz mu ediyor?" dedi. Sakarya´da kurulu bulunan ve Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğüne ait olan Tank-Palet Fabrikası´nın satılmadığını anlatan Bahçeli, yalnızca işletme hakkı 25 yıllığına devredildiğini vurguladı. Bahçeli, satış yokken ´var´ diye çığlık atmanın yalancılığın daniskası olduğunu ifade ederek, Kılıçdaroğlu ve zillet ortaklarına baktıklarında yabancıların eline avucuna mahkum olmalarının kaçınılmaz olduğunu söyledi.

 

MİLLİ VARLIĞIMIZI BALTALIYOR

Aziz Atatürk´ün manda ve himayeye hasım olduğuna işaret eden Bahçeli, konuşmasını şöyle sürdürdü: " Bugünün CHP´si manda ve himaye hayranı. Aziz Atatürk tam bağımsızlık yanlısı idi, bugünün CHP´si tutsaklığa meraklı. Aziz Atatürk emperyalizmin amansız düşmanıydı, bugünün CHP´si emperyalizmin taşeronu. Şunu biliniz ki aziz Atatürk yerinden kalksa bunların alayını müstevlilerle birlikte kovalar, yakaladığı yerde de denize dökerdi. CHP´ye oy veren kardeşlerime yazıktır, yapılanlar haksızlıktır. Arife günü yalan söyleyenin, bayram günü yüzü kara çıkar. CHP Genel Başkanının yüzü ise şimdiden simsiyahtır. Olan bitenler ayıptır, utanmazlıktır, aymazlıktır, kepazeliktir. İnsanı yalan kadar alçaltan bir şey yoktur. CHP yönetimi aşağıların aşağısına çakılmıştır. İP aynı yolun yolcusudur. Yalan umut hırsızlığıdır, vicdan cinayetidir, günahkarlıktır. Yalan varsa güven yoktur, huzur yoktur, sadakat yoktur."

 

CHP ELEŞTİRİSİ

Bahçeli, CHP´de güven ve huzur kalmadığını, CHP´de vatan ve millet sevgisinin sıfırlandığını ifade etti. Zillet İttifakının Türkiye´nin kuyusunu kazdığını ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine işaret eden Bahçeli, şunları kaydetti: "Zillet İttifakı milli varlığımızı baltalıyor. Ama her balta darbesi kendilerine değecek. Şimdi size soruyorum; PKK ve HDP´yle yan yana duran CHP ve İP´e sandıkta ceza kesecek misiniz? Zilletin bedelini ödettirecek misiniz? Zillete dünyayı dar edecek misiniz? Kırıkkale´yi MHP´ye verecek misiniz? İşte bu evetler, 31 Mart´ın müjdesidir. İşte bu evetler, 31 Mart´ta zilletin sonunu getirecektir. Zillet İttifakı çamurdur, çürümedir, çukurdur, çözülmedir, çarpıklıktır. Buna karşılık Cumhur İttifakı helaldir, hakikattir, dürüsttür, millidir, samimidir, adam gibi adam olanların kutlu bir beraberliğidir. İki şey aklın eksikliğine işaret ve delalettir. Susulacak yerde konuşmak, konuşulacak yerde susmak. Gün konuşma vaktidir, gün maskeleri indirme günüdür. Kırıkkale inanıyorum ki zillete düşmeyecektir. Biz vatan diyoruz, bunlar patates diyor. Biz bayrak diyoruz, bunlar patlıcan anlıyor. Biz beka diyoruz, bunlar soğan cücüğü algılıyor. Vatanı kaybedersek yiyecek ekmeğimiz olmaz diyoruz. Bunlar, ´YPG bize mi saldıracak´ diye alay ediyor."

 

PKK TEPKİSİ

Zilletin tavır ve davranışının tam manasıyla husumet olduğunu belirten Bahçeli, Mehmet Akif Ersoy´un "Sahipsiz olan memleketin batması haktır. Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır." dizelerini okudu. "Varsın zillet, zilletliğini yapsın, varsın illette buluşsunlar, varsın kaos ve krizde anlaşsınlar." diyen Bahçeli, şöyle devam etti: "Zillet varsa karşılarında Kırıkkale vardır, millet vardır, cumhur vardır, cumhurun ruhu ve iradesi vardır. Her şeyin üzerinde de Allah vardır. Kırıkkale şehidimizin, şühedamızın kemiklerini sızlatmayacak, terör işbirlikçilerine, PKK/YPG´yi masumlaştırmaya çalışan zillete ve Furkan yavrumuzun katillerine hesabı soracaktır. Zillet, hezimet, rezalet ve melanet emellere karşı Kırıkkale´nin gücünü gösterecek misiniz? Kırıkkaleli zulme rıza göstermez, ihaneti affetmez, Türklüğün bekasına asla gölge düşürmez. Çünkü Kırıkkale Türk´tür, Türk milletinin yılmaz neferi, yıkılmaz kalesidir. İman varsa imkan vardır, bunu unutmayacağız."

 

BRÜKSEL TEPKİSİ

Bahçeli, Belçika mahkemesinin terör örgütü PKK kararına ilişkin, "Brüksel´de bir alt mahkemenin aralarında terör örgütü PKK´nın Avrupalı elebaşlarının da olduğu 36 özel ve tüzel kişinin terörle mücadele kanunları çerçevesinde yargılanmayacağı yönündeki kararını şiddetle kınıyorum." ifadelerini kullandı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false