Anahtar Kelimeler: Bahçeli yine sert çıktı

Bahçeli´ye yine sert çıktı!

Bahçeli´ye yine sert çıktı!

Bahçeli´ye yine sert çıktı!

 

?Klavye

milliyetçiliğini

bırakın?

Tekirdağ 1 Nolu F Tipi Cezaevi´nde yatmakta olan Alattin Çakıcı, MHP Lideri Devlet Bahçeli´ye yönelik eleştirilerini sürdürüyor. Çakıcı, Avukatı ve UYAP aracılığıyla yayınladığı mektubunda Bahçeli´yi yine eleştirdi ve ?Benimle hesaplaşmak isterse hesaplaşabilir? dedi.

BAHÇELİ´Yİ YİNE ELEŞTİRDİ

Çakıcı şunları söyledi: ?Devlet Bahçeli seçimlerden sonra ?önce Allah, sonra vatanım ve devletim, sonra partim demişti.? Ülkemiz ateş topuna dönmüşken, vatan hainlerinin ekmeğine yağ sürercesine değil elini taşın altına koymak, devleti sıkıntıya sokmaktan nefsine esir olmuş, beyni sulanmış. Erkek adam olsaydı Türk Milletine kamuoyu açıklamasında ?önce Allah? derken Allah´a verdiği sözü tutmamıştır. Vatanımız yanarken yakanların ekmeğine yağ sürmüştür. Partim derken bu süreçte partisine de zarar vermiştir. Benim sözlerim daha evvel ifade ettiğim gibi hiçbir MHP ve Ülkücünün şahsına asla değildir. Bu yürüyen, Allah yüzünden nurunu almış Buda kılıklı herifin şahsınadır. Daha evvelki yazımda klavye milliyetçiliği, bilgisayarın başında konuşma yiğitlik erkeklik değildir demiştim. Bu, Buda kılıklı kişiyi her kim onunla ilgili sosyal medyada ileri geri konuşuyorsa yakında üç dört defa Tekirdağ Adliyesi´ne çıkacağım. Sözlerim Ülkücülere ve MHP´lilere değil. Bu Buda kılıklı şahıs için adliyeye gelip, bırak bana mermi atmayı, orada yüzüme slogan atmazsalar analarının namusundan şüphe ederim.

MHP VE ÜLKÜCÜLER HARİÇ

Bu kullandığım cümle hiçbir Ülkücü ve MHP için değildir. Anası benden büyük ise ablamdır. Benim yaşımda ise kız kardeşimdir. Genç kızları yeğenlerimdir. Bahçeli´ye yalakalık yapıp da bilgisayarda yiğitlik yapanlaradır sözüm. Daha evvelki ve bu yazdığım sözümün sonuna kadar arkasındayım. Yeni bir seçim sürecine giriyoruz. MHP´ye oy verenler ve Ülkücü camiadan eskiden kalbi kime oy veriyorsalar yine aynı yere oyunu vermesi idealist olmasının gereğidir. Seçimlerden sonra MHP´de bir genel başkan sorunu olduğunu mutlaka bilmelisiniz. Bu kutlu camia devletinin bekasına gönül vermiş ise, genel başkan sorununu tekrar gözden geçirmesi elzemdir. Saygılarımla kamuoyuna arz ederim.?

BENİMLE HESAPLAŞABİLİR

Çakıcı mektubunun sonunda bir de not paylaştı ve şunları söyledi: ?Ülkemizin birlik ve dirliği için oyunuz konusunda Allah rızası için doğru olanı yapın. Ben asla ömrüm boyunca Türkiye´de ve dünyanın hiçbir yerinde kimseye yalakalık yapmadım. Sonu ölüm bile olmuş olsa. Ama beni yüreği yeten devlet düşmanı olur, Bahçeli´ye yalakalık yapan olur, yüreği yeten mahkemelere çıkıyorum, orada benle hesaplaşır. Hapishanede devlet düşmanları var. İsteyen koridorda benimle hesaplaşır. Her gün avukata çıkıyorum, Bahçeli´ye yalakalık yapan bilgisayarın arkasına gizlenip yalandan yiğitlik yapanlar kendilerini tevkif ettirip yattığım hapishanede benimle karşılaşabilirler.

YAZI KARAKTERİ AÇIKLAMASI

Bahçeli Yüksek Seçim Kurulu´ndan para alıyor herhalde. O paralardan kiralık katil tutacak kadar parası vardır. Hapishanede ararsa bulur.? Çakıcı mektubun sonunda mektuptaki yazı stili ve karakteri konusunda da bir açıklamada bulunarak, ?Hızlı düşündüğüm için düşüncelerimi kağıda dökerken yazı karakterim çivi yazısı gibi olduğu için ya avukatıma ya da yanımdaki arkadaşıma söylediklerimi yazdırıyorum. Bazıları ?bu yazı Alattin Çakıcı´nın mı değil mi?? diye sosyal medyada konuşuyorlar. İmza ve kendi adımı soyadımı ben yazıyorum, bilgilerinize? dedi.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli