Anahtar Kelimeler: Bahçeli’ye MPT hediye ettiler

Bahçeli'ye MPT hediye ettiler

Bahçeli

Bahçeli'ye MPT hediye ettiler

Teşkilat yönetimi ziyarette bulundu

MHP Kırıkkale il ve ilçe teşkilatları MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Ziyarette İl Başkanı Erdal Baloğlu Bahçeli'ye MPT hediye etti.

Bahçeli ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı ve ilçe teşkilatları, Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Tüm teşkilat mensupları ziyşret için Genel Merkeze gitti. İl Başkanı Erdal Baloğlu başkanlığındaki heyet, Bahçeli ile görüştü. Baloğlu, teşkilat yöneticilerini Bahçeli'ye tanıttı ve tanıştırdı. Sıcak bir atmosferde geçen ziyarette Kırıkkale Teşkilatı, seçim çalışmaları ve Kırıkkale ile teşkilatın durumu konusunda Bahçeli'yi bilgilendirdi. Ziyaretin çok olumlu geçtiği belirtildi.

MPT hediye ettiler

Baloğlu ziyarette MPT'nin MKE Silah fabrikası yapılması için Bahçeli'den destek istedi. Tamamen MKE yapımı olan MP'nin AKP tarafından yandaş firmalara peşkeş çekildiğini söyledi. Bahçeli ise bu silahın MKE tesislerinde yapılması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. MKE iktidarında ise MKE'nin tekrar eski gücüne kavuşacağını dile getiren Bahçeli AKP'nin özelleştirme adı altında devletin bütün milli yerlerini yandaşlarına peşkeş çektiğini belirtti.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli