Anahtar Kelimeler: konuşana

Bak şu konuşana!

Bak şu konuşana!

Bak şu konuşana!

Gazetecilere ilginç tepki!

Sivas ve Yozgat´ta iki kişinin parasını gasp ettikleri iddia edilen 3 kişiden biri, Kırıkkale´nin Balışeyh ilçesinde yakalandı. Gaspçı, kendisini görüntüleyen gazetecilere ilginç bir tepki verdi ve hakaret etti.

KIRIKKALE´DE YAKALANDI

Sivas ve Yozgat´ta iki kişinin parasını gasp ettikleri iddia edilen 3 kişiden biri, Kırıkkale´nin Balışeyh ilçesinde yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, kendini görüntüleyen gazetecilere "Aç mı kaldınız köpekler" diyerek hareket etti. Olay, 25 Haziran´da Sivas´ın Kılavuz Mahallesi´ndeki cezaevi kavşağında meydana geldi. Hurda alım-satımı yapılan firmanın sahibi Mustafa Bora´yı (55) bankadan para çekmesinin ardından 58 BS 174 plakalı aracına binene kadar takip eden 3 kişi, iddiaya göre kavşakta otomobile çarptı. Çarpışma sonrası otomobilden inen şüphelilerden biri, Bora´nın başına tabanca dayayıp paraların olduğu çantayı alarak kaçtı.

MAHKEME TUTUKLADI

Bora´nın şikayeti üzerine Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Büro ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler, şüphelilerin Yozgat´ın Akdağmadeni ilçesinde de Ş.A.´nın otomobilinin lastiğini patlatarak, 19 bin 600 lirasını gasp ettiğini tespit etti. Teknik ve fiziki takip sonucu şüphelilerden C.B. ve İ.B. Akdağmadeni´nde yakalandı. 2 zanlı, getirildikleri Sivas´ta çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

GAZETECİLERE HAKARET

İki şüphelinin tutuklanmasının ardından Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Büro ekipleri şüphelilerden İ.Y.´yi de yakalamak için çalışmalara devam etti. Şahsın Kırıkkale´nin Balışeyh ilçesinde bulunduğunun tespit edilmesi üzerine Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle yapılan ortak operasyon sonucu şüpheli yakalandı. Sivas´a getirilen şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İ.Y., adliyeye sevki sırasında kendisini görüntüleyen gazetecilere "Aç mı kaldınız köpekler" diyerek hareket etti. Şüphelinin çok sayıda suç kaydı olduğu tespit edildi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli