Anahtar Kelimeler: herkes proje açıklıyor…!

Bak herkes proje açıklıyor…!

Bak herkes proje açıklıyor…!

Herkes senin bozduklarını düzeltmenin derdinde!

Senin hiç projen yok mu?

 

En azından sorunlara çözümün yok mu?

 

Sen avukatı mısın?

 

 

Kırıkkale’de bir tek aday hariç tüm adaylar şehrin sorunları ile ilgili proje ve çözüm yolları açıklıyor, o tek kişi ise hiç oralı olmuyor…

 

ROKETSAN YALANI…!

Kırıkkale’de yerel seçim için partilerin adayları seçim çalışmalarını yürütürken, şehrin sorunlarına yönelik de çok sayıda proje ve çözüm açıklanıyor. Proje ve sorunlara çözüm açıklamayan bir tek kişi var o da AKP’nin mevcut belediye başkanı ve başkan adayı Mehmet Saygılı. Herkes Saygılı’nın bozduğu veya yapmadığı her şeyle ilgili açıklama ve proje sunarken kamuoyuna, Saygılı’nın tek derdi var Roketsan’a 10 bin kişinin istihdam edileceğini Kırıkkale’ye inandırmak. Oysa resmi rakamlar gösteriyor ki, Roketsan’a ilk yıl 200 kişi, toplamda ise 380 kişi alınacak. Bunu hem resmi rakamlar gösteriyor hem de MHP Milletvekili Halil Öztürk’ün konuyla ilgili açıklamaları.

 

BİR TEK O AÇIKLAMIYOR

Saygılı haricindeki adaylar, alt yapı, içilemeyen ve sürekli kesilen sular, şehrin genelindeki pis görüntüler, düzgün yapılmayan temizlik, kötü haldeki parklar, yollar ve kaldırımlar, ayrıca çocuklar, gençler, yaşlılar, sosyal yaşam, istihdam ve diğer konularda kamuoyuna proje açıklıyorlar. Saygılı ise her zamanki gibi yine yüksek bir binanın yüksek bir yerinde seçim ofisi tutarak burada ara sıra seçmenleri adeta huzurunda kabul ediyor. Sebep olduğu sorunlara çözüm olarak ne bir açıklaması var ne de çözümü. Kırıkkale kamuoyu bu duruma tepkili. Yarattığı sorunları Saygılı’nın nasıl çözeceğini herkes merak ediyor. Konuyu merak etmeyen tek kişi Saygılı ve kendisi ile artık ikizi haline gelen AKP Milletvekili Mustafa Kaplan.

 

HEMEN KAPLAN ATILIYOR!

Saygılı, şehir ve kötü durumlarla ilgili ne zaman bir eleştiri olsa Saygılı yerine hemen Mustafa Kaplan atlıyor konuya. Her tepkiye şiddetli bir tepki ile karşılık verdiği gözlenen Kaplan’ın adeta Saygılı’nın avukatı rolüne büründüğü görülüyor. Bunun son örneği MHP Milletvekili Halil Öztürk’ün Roketsan’daki istihdamla ilgili açıklaması oldu. Öztürk bu yıl sadece 200 kişinin Roketsan’da istihdam edileceğini açıklamasının ardından Kaplan, içinde haber metnine bile yazmaya tereddüt gerektiren ağır ifadelerin yer aldığı karşı açıklama yaptı. 

 

SEN AVUKATI MISIN?

Kamuoyu haklı olarak Kaplan’a, “Senin bu Saygılı sevgin nereden geliyor? Kimsenin istemediği, hatta teşkilatınızın bile istemediği adama bu kadar sahip çıkmanın sebebi ne? Sonuçta biliyorsun ki seçimi o da kaybedecek sen de, eleştiren herkese bu anlamsız tepkinizin anlamı nedir? Sayın Kaplan siz Saygılı’nın avukatı mısınız? Kendisi neden cevap vermiyor da siz hemen atlıyorsunuz? Madem öyle sorunlara çözüm yollarını da siz açıklayın da kamuoyu ne yapabileceğinizi görsün” diyor. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı