Bakan Yardımcısı partililerle buluştu

Bakan Yardımcısı partililerle buluştu

Bakan Yardımcısı partililerle buluştu

Partide toplantı yapıldı

 

 

İhracat konferansı için Kırıkkale´ye gelen Ekonomi Bakanı Yardımcısı Fatih Metin, konferanstan sonra AK Parti Teşkilatını ziyaret ette.

 

 

PARTİ ZİYARETİ

Ekonomi Bakanı Yardımcısı Fatih Metin, ihracat konferansı için Kırıkkale´ye geldi. TSO´da gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak katılan Bakan Yardımcısı Metin, konferanstan sonra ise AK Parti Teşkilatı´nı ziyaret etti ve partililerle bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen başkanlığındaki heyetle bir araya gelen toplantıda konuşan Metin, siyasi gelişmeler, Afrin Operasyonu ve ülkenin ekonomik durumu konusunda bilgiler verdi.

 

DAĞDELEN BİLGİ VERDİ

Teşkilatın dinamik yapısından memnun kaldığı açıklanan Metin´in ziyareti konusun8da bilgi veren Başkan Dağdelen, ?Ekonomi Bakan Yardımcımız Fatih Metin´i, Ak Parti Kırıkkale İl teşkilatlarının yeni yönetimlerinde yer alan mensuplarımızla buluşturduk. Değerli Bakan Yardımcımız, teşkilat mensuplarımızın samimi heyecanı ve ilgisinden büyük memnunluk duyduklarını ifade ettiler? dedi.

 

DİNAMİK OLMALIYIZ

Partililerle istişare yapan Bakan Yardımcısı Metin, Türkiye´nin önünde zorlu bir süreç olduğuna işaret ederek, partililerin bu zorlu sürece hazır olmaları gerektiğini vurguladı. Tüm teşkilatların dinamik olması gerektiğini de söyleyen Metin, ?Burada heyecanlı bir teşkilat görüyoruz. Bu her şey için iyi demektir. Bunu sonuna kadar muhafaza etmek gerekiyor, çünkü önümüzdeki zorlu bir süreç var? dedi.

 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli