Anahtar Kelimeler: Bakan bilgi

Bakan bilgi aldı

Bakan bilgi aldı

TOPLANTI YAPTILAR

Koordinatör Valiliğini Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun yaptığı Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde gerçekleşen koordinasyon toplantısına katılan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Enerji altyapısı konusundaki çalışmaları anlattı. Bakan Dönmez, zarar gören enerji altyapılarının büyük oranda tamamlandığını kaydetti.

 

TOPLANTI YAPTILAR

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde incelemelerde bulundu. Bakan Yılmaz Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ilçe kaymakamları ve koordinatör mülki idare amirlerinin katılımı ile Pazarcık Afet Koordinasyon Merkezinde toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, depremin merkez üssü Pazarcık ilçesinde yürütülen faaliyetler hakkında bilgi verildi.

 

DURUM ANLATILDI

Bir taraftan sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi alan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, diğer taraftan 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin etkilediği illerde elektrik ve doğal gaz altyapısına ilişkin çalışmaların hızla sürdüğünü belirterek, “Yoğun hasarlı bölgeler dışında hasarsız ve az hasarlı binalara elektrik arzı büyük oranda tamamlandı. Vatandaşlarımız binasında elektrik ya da doğal gaz arzı yoksa elektrik için Alo 186, doğal gaz için de Alo 187’yi aramak suretiyle teknik ekiplerimizi çağırabilirler, ekiplerimiz de dairedeki iç tesisatı kontrol etmek suretiyle herhangi bir sorun olmadığında gaz veya elektrik arzını sağlamış olacaklar” dedi.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu