Anahtar Kelimeler: Bakan inceleme yaptı

Bakan inceleme yaptı

Bakan inceleme yaptı

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kırıkkale’ye gelerek başta Hızlı Tren olmak üzere, yapımı devam eden ve proje kararı alınan bazı çalışmalar konusunda hem inceleme yaptı ve hem de gelişmeler konusunda bilgi aldı.

HIZLI TREN İNCELEMESİ

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kırıkkale’ye gelerek başta Hızlı Tren olmak üzere, yapımı devam eden ve proje kararı alınan bazı çalışmalar konusunda hem inceleme yaptı ve hem de gelişmeler konusunda bilgi aldı. Hızlı Tren şantiyesindeki gelişmeleri görmek amacıyla Balışeyh bölgesine giden Bakan Karaismailoğlu, burada şantiye yetkililerinden brifing aldı. Bakan ayrıca hat üzerinde de bir süre şantiye treni ile ilerledi.

OTOBAN VE YOL ÇALIŞMALARI

Bakanın ziyaretine Vali Yunus Sezer, AK Parti Milletvekili Ramazan Can, İl Başkanı Nuh Dağdelen, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, il müdürleri ve ilgililer eşlik etti. Bakan Karaismailoğlu, Hızlı Trenin yıl sonu itibariyle hatta olacağını söyledi. Ayrıca, Ankara-Delice otobanı, Keskin-Çerikli yolu, Balışeyh-Sulakyurt yolunun yapılacağını duyurdu. Elmadağ-Kırıkkale arasının da 3 şeritli yol haline geleceğini söyledi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false