Anahtar Kelimeler: Bakan sohbet

Bakan sohbet etti

Bakan sohbet etti

Kırıkkale'de iki okul açılışını gerçekleştiren son Başbakan Binali Yıldırım ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin çocuklarla ve gençlerle hoş vakit geçirdiler.

AÇILIŞ İÇİN GELDİ

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eski TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile Türk Kızılay'ın "81 İl 81 Anaokulu" projesi kapsamında Kırıkkale'de yapımı tamamlanan Hacı Hacer Mıstaçoğlu Kızılay Anaokulunun açılışını yaptı. Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile eski TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Türk Kızılay tarafından Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım himayesinde başlatılan "81 İl 81 Anaokulu Projesi" kapsamında Kırıkkale'de yaptırılan Hacı Hacer Mıstaçoğlu Kızılay Anaokulunun açılış törenine katıldı.

 

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Bakan Tekin, törende yaptığı konuşmada, okulu yaptıran hayırsever Mıstaçoğlu aliesi ve tüm hayırseverlere şükranlarını sunduğunu belirtti. Mıstaçoğlu ailesinin isminin bu sayede yaşayacağını aktaran Tekin, "Arkasından hayır dualarıyla anılacaklar. Bütün hayırseverlerimizi bu anlamda bu türden hiç bitmeyecek sadakay-i cariyeye dâhil olmaya, katkı vermeye davet ediyorum." diye konuştu.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı