Anahtar Kelimeler: Bakanlar hayran kaldı

Bakanlar hayran kaldı

Bakanlar hayran kaldı

Kırıkkale'de açılan Siyer-i Nebi Müzesi her bölgeden ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

BAKANLARIN ZİYARETİ

Kırıkkale'de açılan Siyer-i Nebi Müzesi her bölgeden ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Son olarak ziyaret için gelen Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Ali Çoşkun, Maliye Eski Bakanı Hasan Basri Aktan müzeyi hayranlıkla gezdi. Kırıkkale'de Türkiye Bisiklet Federasyon As Başkanı Cidde eski Basın Ataşesi Bahattin Akyön’ün çalışmalarıyla açılan İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesi misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Müzede Peygamber Efendimizin yaşamından vefatına kadar olan yaşantısı minyatürlerle ve dijital tasarımla anlatılıyor.

 

ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Ali Çoşkun, Maliye Eski Bakanı Hasan Basri Aktan, İş insanı Tahsin Bilgin ve Erzincan Derneği Başkanı Ahmet Yetkin, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale İslami Değerler Külliyesini ziyaret ettiler Kırıkkale’nin Karacalı köyünde vatandaşın hizmetine açılan İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesi, eski bakanları ağırladı. Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve Bahattin Akyön’ün eşlik ettiği ziyarette bakanlar, külliye ve Siyer-i Nebi Müzesi’ne adeta hayran kaldı. Akyön, yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür etti.

 

VALİ EŞLİK ETTİ

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ın Kırıkkale’yi kucaklayan ve birleştiren gayretli çalışmaları Kırıkkale’nin her alanında hissediliyor. Kırıkkale bir ayda en fazla ziyaret edilen iller arasında yer alıyor. Kırıkkale geçiş noktasından ziyaret noktası il olma yolunda Türkiye’yi ağırlıyor. Erzincan Derneği Başkanı Ahmet Yetkin, "İçine girene kadar böyle bir duyguyla karşılaşacağımı bilmiyordum. Peygamber Efendimizin hayatını görmek, dinlemek ve dinlerken yaşamak o kadar güzel ki, adeta yaşıyorsunuz. Çok büyük ve farklı bir eser bu. Sayın Valimiz Mehmet Makas beye ve Mekke ve Medine’de ziyaretçilere hizmette bir marka olan Bahattin Akyön ile emeği geçen herkese teşekkür ederim. En kısa zamanda ailemle tekrar geleceğim. Türkiye muhakkak burayı görmeli, ziyaret etmeli, herkesi Kırıkkale’ye davet ediyorum. Bura bir camiden öte, Peygamberimizin emanetlerini ve hayatını misafir eden bir yer. Ne mutlu Kırıkkale’ye” dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu